Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Çözülemeyen Titreme Sorunu (Hyundai-KONA)

19 Haziran 2023 16:07

2020 model Hyundai Kona aracım titreme problemi bir türlü çözülemedi. Kayseri servisinin ilgisizliği bilgi ve beceri noktasında gösterdiği üst düzey başarısızlık, Hyundai-Assan'ın bu konuda kayıtsız kalması nedeniyle aracım tam 1 haftadır serviste ve hatayı biliyoruz yapamıyoruz tavrı içinde olan bir yetkili servisle karşı karşıyayım. Sorun 10.000 km de başladı şu anda 30.000 km bile olmadı. Sürekli titreme var aracımda. Hele hele şehir içi trafiğe girince titreme kat ve kat artıyor. Her servise gidişimde sorunu yazdırdım. Ama bir türlü çözüm olmadı. Serviste aldıkları kayıtlarda titreme çıkmıyormuş. Aracımı alın gelin, şehir içi trafiğe gelemeyiz o kadar vaktimiz yok diyor. Sorunu çözün diyorum bilgisayara hata düşmüyor diyorlar, titreme var mı deyince evet var diyorlar. Dahası teslim etmedikleri aracı teslim etmiş gibi gösterip benimle yapmadıkları görüşmeleri yapmış gibi gösterip ayıplarını kapatamaya çalışan bir yetkili servis var karşımda. Genel müdürlükle görüşüyorum servis kayıtlarında gözükmüyor diyor. Bu işte bilgi beceri sahibi kimse yok mu? Assan bu kadar çaresiz durumda mı? Aracı alıp Kore de mi yaptırmam lazım. Destekleriniz arz-rica ederim

19 Haziran 2023 16:34 (Şikayetten 26 dakika sonra)
Ferhat
22 Haziran 2023 16:48

Merhaba; Arkadaşlarınız dönüş yaptılar ama benim sorunum hala çözüm bulmadı. Çünkü servisinize verilen talimat gereği, servis sorumlunuzla titremeyi araçta görmemize rağmen kayıt aldıkları cihaz bu durumu sorun olarak yansımadığı için süreç ilerleyemiyor. Araçta sorun var kabul ediyoruz ancak bu sorun cihaza yansıması lazım diğer türlü işlem yapamıyoruz diyorlar. Firma içerisindeki bu durum bizim mağduriyetimizle sonuçlanıyor maalesef.

Hyundai Kona Direksiyon Titreme

Ayça
13 Haziran 2023 21:04
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona'da Süregelen Kalkışta Titreme Sorunu Ve Servislerden Çözüm Alamama

30 Ekim 2024 22:23
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
06 Ocak 2024 16:40
"Aracımı yetkili servise çağırdılar sorunum çözüldü assan Hyundai yetkilerine ve cihan grup bayisine teşekkür ederim."
Tayfunn sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Kona'da Kronik Titreme Sorunu Ve Garanti Hayal Kırıklığı

Tayfunn