Gökhun sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 13:01

Boyner online mağazasından aldığım Hugo Boss markalı güneş gözlüğü tarafıma gözlük kabı ve silme bezi olmadan gönderildi. Gözlüğü poşete sarıp kutu içinde kargoya vermişler. Firmayı arayıp eksik parçaları talep ettiğimde firma bana göndermemekte ısrarcı olup ürünün iadesini istedi. Ürünü çok beğendiğimden ve kullanmak istediğimden ürünü iade etmek istemediğimi ilettim. Hiçbir şekilde yardımcı tavırla yaklaşmayıp sadece iade edebileceğimi ilettiler. Gözlüğü kullanmak istediğimden Hugo Boss'un gözlük kılıfını ve silme bezini talep ediyorum.

16 Ekim 2023 18:11

09.10.2023 tarihinde şans eseri Boyner internet sitesinde bakınırken konu ürünün stoğunun geldiğini görüp Boyner müşteri hizmetlerini arayıp sorunu defalarca baştan anlatmama rağmen tekrardan sorunu anlatıp müşteri temsilcisinin yönlendirmesiyle ürünü iade edip verecekleri indirim kuponu ile aynı fiyattan iadeyi aldıkların tekrar satın alabileceğimi ilettiler. İade etmeden bu ürünün değişimini istedim fakat onlineda değişim olmadığını sadece iade olduğunu bildirdiler bunun üzerine ürünün stoğunun bitme ihtimaline karşı ayırtma yapmalarını talep ettim reddedildi, indirim kuponunu önceden vermelerini o an almayı talep ettim onu da kabul etmediler. 10.10.2023 tarihinde ürünü iade ettim, 13.10.2023 tarihinde ürünün ulaşıp ulaşmadığını arayıp teyit ettiğim ürün henüz depoya ulaşmadığını bildirdiler ve ulaştığında depoya bana telefon yolu ile dönüş yapmalarını rica ettim. Biraz önce müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün ulaştığını ve stoğunun kalmadığını güya üzülerek bildirdiler. Bu kadar rezalet bir çalışma sistemi görmedim. Bu konu hakkında ne kadar nerelere yazılıp şikayet edilecek ise uğraşacağım.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 12:00
Tommy Hilfiger Boyner Online Kusurlu Ürün
Tommy Hilfiger Boyner Online Kusurlu Ürün
Nur sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2025 22:53
Boynerden Alınan Prada Gözlükte Çizik Çıktı Garanti Kullanıcı Hatası Dedi
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
12 Mayıs 2024 21:08
Hugo Boss Dan Aldığım Gözlüğün Camları Çizik Çıktı
Hugo Boss Dan Aldığım Gözlüğün Camları Çizik Çıktı
Rana sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2024 08:33
"Yetkililer kısa sürede iletişime geçip işlem başlattılar ve her aşamasında telefonla beni bilgilendirdiler. Ürün yenisiyle değiştirildi ve en başta gönderilmesi gereken şekliyle yeni ürün gönderildi. Mağduriyetim giderildiği için teşekkür ederim."
Vakkorama Özensiz Hatalı Ürün Gönderimi Ve Sonrasındaki İlgisizlik
Yağız sonuçtan hiç memnun değil

Yağız
27 Mayıs 2023 16:38