Huawei Watch GT 3: Pil Sorunları Ve Yüksek Servis Ücretleri

Orçun
14 Ekim 2024 21:20

Huawei watch gt 3 saatim 2 yılda 2 defa pilinden dolayı bozuldu. İlki cihaz daha 6-7 aylıkken 2 saatte pil biter hale gelmişti. Garantiden değişimi yapıldı. Sonra 1 yıl içerisinde tekrar bozuldu ve işim dolayısı ile garantiye yollayamadım. Sonrasında garantisi bittiği için önemli değil kendi cebimden pil değişimi yaptırayım dedim. Bu seferde sıfırı 4-5 bin tl olan cihazın pil değişim ücretine 2500 gibi uçuk bir rakam çıkardılar. Madem böyle ekran değişimi ne kadar diye sorduğumda bu seferde daha çok şok oldum. 5000 TL gibi rakamlar çıkardılar. Yani sıfır bir cihaz alıp yedek parça niyetine satmak isteyen olursa emin olabilir ki teknik servisten daha çok kâr eder. Müşteri hizmetleri de bizim fiyat politikamız bu şekilde. Ekonomi bu şekilde gibi saçma sapan üslupla konuşuyor. Hayatım boyunca bir daha Huawei marka bir ürün almam. Etrafımdaki kimseye de aldırmam.

Metin
Metin

Bu tür yorumları okuyunca akıllı saat almaktan vazgeçtim. 2 yıla pili bitsin, bir saat parası pil değişim ücreti istensin, bu çok saçma!

Ünal
Ünal

Ben de Teknosa dan aldım kasko yaptırdım 3. Yıl pil değişimi var dediler şimdi de pil normal kullanımdan bitmiş arıza yok o yüzden değiştirmediler Huawei mi bir daha asla tabi Teknosa da benim için bitmiştir. Kasko, satarken yalan dolan

Volkan
Volkan

Tamamen doğruluyorum. Bende pilimi ücreti karşılığında değiştirin dedim. Bana ekranınızda çizik var ekranla birlikte 7.500 TL tutuyor dediler. Şimdi siz cevap verin... Saat 4.500 TL idi. Bunun insanlarla dalga geçmeden başka bir şey olmadığını gösterin lütfen. Müşterilerinizi aşağılamadığınızı gösterin. Güzelim saat öylece evde duruyor. Sattığınız ürünün ardında durun, Müşterinize ve malınıza sahip çıkın lütfen. Ürününüzün arızasını giderin. Kimseye tavsiye_etmiyorum bu sebeple...

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Güncelleme Sonrası Pil Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

15 Mayıs 2025 14:16
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
23 Eylül 2024 03:14