Erdem
07 Eylül 2023 21:17

Mart ayında Vatan Bilgisayar'dan almış olduğun Huawei watch fit 2 saatimi şarja taktığımda çalışıyor fakat şarj olmuyor. Uyarı olarak saat ile şarj aleti arasında metal herhangi bir materyal olmadığından emin olun yazıyor. Saatimi garantiye gönderdiğimde kullanıcı hatası olduğunu onarım ücreti olarak 6618,99 TL istediler. Ben saati oldukça özenli kullandığım için saatin şarj almamasının benim hatam olduğunu kabul etmedim. Saati geri gönderdiler, ancak saatin satış fiyatı 2699 TL iken onarım ücreti 6618.99 TL. Bu durumda Huawei'den pişmanlık duyuyorum. Yetkililerden yardımcı olmalarını ve saatimin değiştirilmesini talep ediyorum.

Murat
Murat

Aynı sorun bende de var şarja taktığımda açılıyor ama şarj olmuyor %0 hep şarjdan çıkarıldığında ise kapanıyor bataryasını değiştirdim alt kasa ile birlikte sorun halen aynı çözülmedi çözüm bulabilen var mı

İsmail
İsmail

Merhaba hocam, bende de aynı durum var. Sadece şarja takılı iken yüzde 0 sıfır gösteriyor çektiğim anda kapanıyor. Tertemiz çiziksiz saate yazık olmasın diye arka kapak ve batarya bir arada sipariş etmiştim. 400 TL civarı. Şu an yolda. Bunu değiştirmek kesin olarak çözüm olmuyorsa kargoyu almadan iade edeyim. Rica etsem bilgilendirir misiniz?

Yasemin
Yasemin

Çözüm bulabildiniz mi?

Turgut
Turgut

Reis bende de öyle benimsensörler çalışmıyor

06 Eylül 2023 10:06
Temel sonuçtan hiç memnun değil

Temel
17 Ekim 2023 11:03