Onur sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matepad Pro 12.6" 3.0.0.212 Güncellemesi İle Gelen Sorun

31 Temmuz 2024 15:45

Huawei Matepad Pro 12.6" tabletimi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Ancak, 30 Temmuz 2024 tarihinde "3.0.0.212" numaralı son güncellemeyi yaptıktan sonra, tabletim beklenmedik bir şekilde kendiliğinden kapanmaya başladı. Bu durum, özellikle önemli işlerimi yaparken oldukça rahatsız edici ve verimliliğimi olumsuz etkiliyor.

Bu sorunu çözmek için neler yapmam gerektiği konusunda herhangi bir bilgisi olan var mı? Benzer bir sorun yaşayan ya da teknik destek almış olanların deneyimlerini paylaşmalarını çok isterim. Yardımcı olabilecek herhangi bir ipucu ya da çözüm önerisi benim için çok değerli olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

31 Temmuz 2024 15:54
huawei-matepad-pro-126-300212-guncellemesi-ile-gelen-sorun-1.jpg

Bir de güncellemeden sonra bu uyarı gelmeye başladı.

Yorumlar (10)

Mermus

Aynı sorun bende de mevcut 17 gündür tabletimi kullanamıyorum, garanti sürecim devam etmekte ancak durumun yazılımsal olduğuna emin olduğum için servisle uğraşmak istemiyorum yeni güncelleme bir an önce gelmeli. Güncelleme ile gelen yazılım sorununu dünyadaki kullanıcılarla birlikte ülkemizdeki kullanıcılar da yaşamaktadır.

Mermus

Bugün bir güvenlik yaması (2-3mb boyutlarında) güncellemesi aldım. Güncelleme sonrası sorun çözüldü. Sorun yazılımsalmış, Huawei topluluğuna yazdığım sorun mesajından sonra geri dönüş yaptılar eski sürüme döndürmek için ancak yeni güncellemeyi bekleme inisiyatifini aldım. Marka için kötü bir durum 1 ay cihazımı kullanamadım. İyi günler.

Zehra

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. O yüzden servise vermedim daha. Bu konuda bir çözüm bulursanız, iletebilirseniz çok sevinirim.

Zehra

Merhaba Onur Bey, servisten geldi mi cihazınız nasıl bir sonuç elde ettiniz? Serviste ne kadar süre kalıyor?

Merhaba güncelleme aldıktan sonra aynı sorun bende yaşıyorum cihaz açıkken sorun yok uyku moduna girince reset atıyor ama şarj aletini takınca sorun yapmıyor sizde de aynı sorunmu

Yasin

Şarjdayken %100 olunca da tekrardan başlıyor. Beni Huawei den aradılar serviste bir önceki versiyon'a yükleme yapacaklarını belirttiler.

Evet

Yasin

Selamlar Aynı sorunu bende yaşıyorum henüz bir düzeltme çözümü bulamadım. Huawei Teknik destek ekibi ile görüştüm bir yardımları olmadı. Onlara göre garanti merkezine götürmek gerekiyor. Bahsettiğin uyarı normalde de var yeniden başladığından dolayı ilk olarak şifre girilmelidir. Bir önceki yazılım sürümüne dönebilinirse şimdilik bu hatadan kurtuluruz. 3.0.0.212 versiyonunda bir sorun var.

Yasin

Geldikten sonra bilgi verebilir misiniz Onur Bey, Çözüm olarak güncelleme ya da eski versiyon mu yüklenmiş Umarım kısa sürede çözümlenir.

Onur

Cihazı servise gönderdim ben.

Derin
01 Ağustos 2024 23:50
Yücel sonuçtan memnun değil

Yücel
11 Eylül 2023 15:13
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matepad 10.4 Açılmıyor

Salih