Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matebook D15 Model Bilgisayarımın Sorunları

Yiğit
18 Temmuz 2023 16:26

14 Nisan 2023 tarihinde Teknosa'dan satın aldığım Huawei Matebook D15 model bilgisayarım, ürünü teslim aldıktan 3 gün sonra farklı hata kodlarıyla mavi ekran verip yüksek bir sinyal sesi ve fan sesiyle beraber kapanıp yeniden başlatılıyordu. Huawei Teknik Destek birimiyle görüştüğümde yazılımsal recovery yapmamı önerdiler ve hemen yaptım. Ancak aynı sorun devam etti. Daha sonra bilgisayarımı bu nedenle Teknosa üzerinden teknik servise gönderdim. Ürün yaklaşık 1 ay teknik serviste kaldıktan sonra teslim aldım. Üründe donanım arızası nedeniyle harici disk (SSD) değişimi yapıldı. Ancak sorun aynı şekilde devam ediyordu. Durumu Teknosa'ya bildirdiğimde ürünün tekrar teknik servise gitmesi gerektiğini söylediler. Satın aldıktan yaklaşık 1 ay geçtikten sonra aynı sorundan 2. Kez teknik servise gönderdim.

Yaklaşık 2-3 haftalık bir teknik servis sürecinden sonra ürün tarafıma hiçbir sorun olmadığını yazan teknik servis raporuyla beraber teslim edildi. 2. Teknik servis sürecinde sadece bir takım testlere tabi tutulduğu ve bir sorun olmadığı, herhangi bir işlem yapılmadığı raporlandı. Ürünü 2. Kez teslim aldım. 1 gün sonra bilgisayarım yine aynı sorunu defalarca kez vermeye devam etti. Bu sefer Teknosa ile iletişime geçtim ve ürün değişimi talep ettiğimi, satılan sorunlu ürün nedeniyle bir teknik servis süreci daha geçirmek istemediğimi söyledim. Kendilerinin bu yönde bir karar vermeyeceklerini, değişim kararının teknik servis raporu doğrultusunda verilebileceğini bildirdiler. Ben de bu sefer ürün değişimi talebiyle 3. Kez teknik servise gönderdim. 3. Teknik servis süreci yaklaşık 3 hafta önce başlamasına rağmen, teknik servisin durumu Huawei genel merkeze bildirdiğini ve kendilerinden geri dönüş beklediklerini söylediler ve hala bu durum devam ediyor. Satılan arızalı bir ürün nedeniyle satın aldığım bilgisayarımı 3 ayda toplam 10 gün kullanabilmişimdir. Bu 3 ayda isimle ilgili birçok aksaklık yaşadım. Sürecin ne zaman sonlanacağını hala bilmiyorum. Yalnız bildiğim şey Huawei ve Teknosa'dan asla ama asla bir şey satın almayacağım. Konuyla ilgili önerisi olanların görüşüne açığım.

profile profile profile

Yigit sonuçtan hiç memnun değil

Yigit
22 Eylül 2023 13:46
Huawei Matebook 16S Kullanmadığım Cihaza Verdiğim 36bin Tl
Huawei Matebook 16S Kullanmadığım Cihaza Verdiğim 36bin Tl
Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve Gecikme Mağduriyeti

Haşim
13 Eylül 13:19
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa
01 Mart 2024 18:09
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
22 Mayıs 2023 12:48
Huawei Açıp Kapatırken Oluşan Ekran Çatlağı.
Huawei Kategorileri