Emine sonucu yetersiz buldu

Huawei M-pencil Kalemin Dokunmatiği Çalışmıyor

Emine
08 Ağustos 2023 09:19

2 hafta önce filan aldığım Huawei Matepad Air kampanya klavye kılıf kulaklık ve m-pencil ile geldi. Uzun zaman kullandım ama dün nedensiz bir şekilde m-pencil dokunmatiği çalışmamaya başladı. Her özelliği çalışıyor ama dokunmatiği çalışmıyordu. Yardım edilebilirse sevinirim.

Bilal
Bilal

Aynı sorun şu an başıma geldi çözdünüz çözdüyseniz nasıl çözdünüz lütfen yardım edin

Mert
Mert

Bende de aynısı olmuştu. Tabletinizi yeniden başlatın. Ayarlar > Uygulamalar ve servisler > Uygulamalar bölümüne gidip sağ üst köşedeki simgesine dokunun ve ekran kalemi uygulama verilerini temizlemek için Sistem süreçlerini göster > M-pencil Kayan Menü > Depolama > verileri sil bölümüne gidin. Daha sonra eşleştirme için ekran kalemini tabletinize tekrar takın. Huawei kendi sitesinde paylaştığı bu çözüm yöntemi ile hallettim.

Eyüp
Eyüp

Aynı sorun benim kalemimde de var. Huawei tableti alalı 1 ay filan oldu. Kalem yazmıyor. Çizmiyor. Bluetooth açıp kapatınca kalem işliyor ama 1-2. Dakika sonra yine eski haline dönüyor. Huawei'nin bu probleme çözüm bulmasını istiyorum.

Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Huawei M-pencil Kalem Dokunmatiği Çalışma Sorunu

Cevdet
28 Nisan 2024 14:38

Oğuzhan
03 Nisan 2024 21:46
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
02 Nisan 2024 20:59