Özge
07 Aralık 2023 12:33

Huawei Matebook d 16 Windows 11 Home i9 yeni - gri - 16 + 1tb modelini 1 Eylül 2023 tarihinde satın aldım ve 4 Eylül'de teslim edildi. Satın aldıktan sonra sesli çalışma, batarya süresi ve masaüstünün yanıt vermemesi gibi sıkıntılar yaşadım. Ürünün yeni olması sebebiyle donmaması gerekirken, ürün sürekli donuyordu. Masaüstü yanıt vermemeye başladı.

Şikayetlerimi belirterek, resmi sitesinden aldığım ürün ile ilgili Huawei destek birimine yazdım. İade müdürü olduğunu belirten yasin bey tarafıma ulaştı. İadenin 14 gün süreyi geçmesi sebebiyle kabul edilemeyeceğini, bilgisayarın incelenmesi neticesinde işlem yapılacağını belirtti. Teknik olarak hukuken 6 ay içerisinde meydana gelen arızalar, üretim aşamasında varmış gibi işlem görür.

Halihazırda işi bilgisayar ile olan ben, yine de 444 7 988 numarasını arayarak 2 ardından 1'e basmak suretiyle teknik birime bağlanacağımı sandım. Çünkü bu şekilde yönlendirildim; fakat bağlanamadım. Huawei'nin satış sonrası gerekli desteği vermediğini ve bu model cihazın asla parasına değmediğini düşünüyorum. 1tb bellek ve bu derece kasılma, beklenebilir bir durum değil.

Fatih

Aynı ürünü 1 ay önce aldım aynı sorunları yaşıyorum 10 yıllık bilgisayar kullanıyor gibi sinir bozucu olmaya başladı. Geçişler çok ağır aynı anda birden fazla sekme açıldığında aşırı derecede kasılıyor. Şu an yazıyı yazarken bile yazımlar arkadan geliyor. Bu şekilde yasal olarak iade edebildiniz mi

İmge sonuçtan hiç memnun değil

Teşhir Ürünü Şoku: Huawei Matebook D 16 Hayal Kırıklığı

İmge
03 Ekim 2024 10:48
Teşhir Ürünü Şoku: Huawei Matebook D 16 Hayal Kırıklığı

Ayhan
18 Ocak 2024 15:55
Mert sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 11:43
Huawei Ayıplı Ürün Satıyor