Kartım Sebepsiz Yere Kapatıldı, Mağdurum!

Sinan
03 Kasım 2024 00:40

Bankanızın 10 yıldan fazla müşterisiyim. Gerekli hiçbir bilgi vermeden, sebepsiz yere kartım 1 Kasım tarihinde kullanıma kapatıldı. Neymiş, vadesi dolan kart kapatılıyormuş. Şu hayat şartlarında beni çok mağdur durumda bıraktınız. Yıllardır müşteriniz olarak, gerekçe göstermeden kartım kapatıldı. Vadesi dolup kartı yenilenen ve kullanan birçok arkadaşım mevcut. Beni mağdur bıraktığınız için, hiç kart borcum yokken gerekçesiz olarak kapattığı için bunu tüm sosyal medyada ve basında paylaşacağım. Yasal işlem başlatacak olup, bize kart verilirken 'kart vadesi dolunca kapatılacaktır' diye bir evrak imzalamadım. Süresi dolan kart yenilenir ibaresi sözleşmede mevcuttur. Yerel medya, sosyal medya, ulusal kanallarda bunu paylaşıp davacı olacağım. Çok acil cevap bekliyorum.

04 Kasım 2024 08:40 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Kasım 2024 22:26

Akif
Akif

HSBC müşteri memnuniyetine kesinlikle önem vermiyor. Kart kapatma mağduriyetini bende yaşıyorum çok uzun yıllardır kredi kartlarını kullanıyorum kafasına göre kart kapatma işlemi yapılıyor. Yazıklar olsun sadece müşterileri mağdur etmektesiniz.

Eda sonuçtan memnun

Eda
02 Ağustos 2024 14:15
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

HSBC Bankası'ndan Anlamsız Kredi Kartı Kapatma Mesajı

Nilüfer