HP Yazıcıda Wi-Fi Sorunu Ve Destek Hattının Yetersizliği

Hidayet
18 Kasım 2024 18:47

Merhaba, bir müşterim için HP'nin basic yazıcısından 5 adet firmaya aldım. Wi-Fi özellikli 4 cihazda problem yok, ancak bir cihazda sürekli Wi-Fi kopuyor. Durduk yerde kopmalar oluyor, hem de access pointin dibinde bir cihaz. Bu nedenle HP müşteri destek hattını aradım. Buradan K**** Hanım ile görüştüm, kayıt açıldı ve devamında yazıcıya müdahale etmek için bağlantı yaptı. Kendisi bana access pointe değil, cihazı modeme bağlamam gerektiğini, eğer bu şekilde yapmazsam sürekli kopacağını söyledi. Ben de kendisine firmada modem yok, firewall var ve kablosuz ağları access pointle sağladığımızı söyledim. Bunun akabinde 'Öyle olmaz, modem yapmanız gerekir' dedi. Ben de kendisine, 'Firmanın sahibine söyleyeyim o zaman, firewall filan kaldıralım, bir yazıcı için modem alalım diyeyim o zaman' dedim. Hanımefendi bana 'Öyle olması lazım' diye cümle kurdu. Ben de kendisine diğer 4 cihazda aynı ağa bağlı, onlar niye kopmuyor diye sordum, 'Onlar da kopar' dedi ve komik bir şekilde access pointi bilmiyor, 'O aradaki şeyler var ya, diyor onlara bağlamayın' diyor. Ben HP ve Dell taraftarı olarak HP'nin kalitesini ve servis hizmetlerini bozduğunu duyuyordum fakat bu kadarına da pes. Aynı bayan, telefon bağlantısı koptuktan sonra beni aramıyor, uzaktan yardımdan da yazmıyor. 18.11.2024 tarihinde 17:50 gibi beni arıyor, hatları yoğunmuş, arayamamış, o nedenle yeni dönebilmiş, işlemi yarıda bıraktı. Kendi beni mesai bitiminde arıyor. İnanın, K**** Hanım'ın kabul edilemez tavırları ve yetersiz bilgisi nedeniyle HP'den iyice soğudum. Server, switch, notebook, yazıcı gibi ürünlerde müşterim özel istemezse genelde Dell, HP, Canon gibi garanti markaları tercih ediyordum. Bundan sonra asla HP markalı ürünleri kapıdan içeriye sokmam, tercihlerim arasında ister business ister basic HP yok artık. Kayıtlar dinlenildiğinde benim ne demek istediğim anlaşılacaktır.

19 Kasım 2024 14:27 (Şikayetten 19 saat sonra)

Hilal
12 Haziran 2024 14:01
HP Müşteri Temsilcisi Saygısızlığı

Vatan
03 Şubat 2025 11:01
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

HP Smart Tank 750'nin Sürekli Arızalanması

Gülseren