Ogün sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus Laptop Pişmanlığı

08 Mayıs 2024 22:12

HP Victus marka laptop alalı. Yazılımcıyım zaman benim için çok değerli. 6 ay önce aldığım laptop ilk ay intel ekran kartında çalıştığında ekran birbirine giriyordu görüntüsü. Şimdi de USB girişlerinin üçü birden çalışmamaya başladı. Monster bilgisayarları aynı günde İstanbul'da yapıldığını duydum. İşim gereği bilgilerimin hepsi PC'de kaldı USB çalışmadığı için bilgilerime de ulaşamıyorum acil HP firmasından ilgi bekliyorum.

12 Haziran 2024 11:24

HP victus maka laptop satın aldım. Victus almak pişmanlıktır! Kullanmaya başladıktan 2 ay sonra ekranda çizgiler çıkmaya başladı, daha sonra da USB girişleri çalışmadı. 10.05.2024 tarihin'de HP ile iletişime geçip garanti servisine gönderdim. Orada da 21 iş günü kaldı ana kart, LCD ekranı ve USB portu değişecek dendi. Fakat parçaları tedarik edemediler. 21 iş günü dolduğu için değişim yapalım dedim yasal haklarımın farkındayım çünkü. İş yerimde kullandığımı dile getirdim daha kötü oldu 35 iş gününe çıkardılar ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar ve bir de yardımcı olamadığı gibi müşteri ilişkilerindeki Meryem Aksoy hanım dalga geçer gibi başka nasıl yardımcı olabilirim diyor. Yazılım işi ile uğraşıyorum diyorum zararım 60 bin tl'yi geçti. Beş günde bir arayın deyip oyaladılar laptopta almadım o yüzden. Ben müşterilerimi mağdur etmemek için rakiplerime kendi cebimden yaptırdım Müşteri bizim için her zaman haklıdır. Buradan HP yetkililerine seslenmek istiyorum. Bu mudur müşteri hakları. Bana hemen bilgisayarımı yollamanızı istiyorum. Youtube.com kanalı üzerinden Adem Helvacı abiyede ileteceğim yardımcı olmazsanız. Sesimi duyurabilmek adına herkes ile iletişime geçeceğim.

09 Mayıs 2024 14:35 (Şikayetten 16 saat sonra)
12 Haziran 2024 23:22
HP Victus Laptop Pişmanlığı

Bilal
29 Temmuz 2024 15:19
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
04 Nisan 2024 13:01
HP Victus Ana Kart Problemleri
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus Laptop'ta Kronik Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti!

Çetin
25 Ocak 2025 20:32

Muhammet
06 Şubat 2025 18:56
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
02 Eylül 2024 21:53