HP Victus 16 İ7 14700hx Laptopun Ekranı Kapanıyor Oyundan Atıyor

28 Eylül 2024 12:402.154

Victus 16 Laptop aldım i7 14700hx işlemcili oyun oynarken ekran kapanıyor klavye ışıkları ve fan çalışıyor sadece. Laptop hiçbir şekilde tepki vermiyor. Laptopu güç tuşuna basılı tutarak zorla kapatmak zorunda kalıyorum açıldığında çalışıyor 3-4 kere başıma geldi format da attım işe yaramıyor yine aynı sorunu yaşıyorum

30 Eylül 2024 10:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili; Müşterimiz Şamil B.'ın sitenize yazmış olduğu şikayet ile ilgili tarafınıza bazı bilgiler iletmek isteriz. Sitenizde yayınlanan yazısına istinaden Müşteri ilişkileri yetkilimiz Şamil B. ile iletişime geçmiş , konu ile ilgili bilgilendirme sağlanmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla; HP Türkiye Kurumsal Ürünler Müşteri İlişkileri

Şamil
30 Eylül 2024 19:39

Laptopum evde diye işlem yapamadık aynı numarayı aramamı söylediler aradım numara hizmete kapalı diyor

1 Ekim 2024 22:34

Şamil Bey, Birebir aynı sorunları yaşadığımızı aktarabilirim. Bıos üzerinden HP Diagnostic aracı ile kapsamlı test yapar mısınız? Ayrıca kapsamlı bellek testi de yapınız lütfen.

HP Victus Gaming Laptopta Sürekli Kapanan Ekran Ve Şarj Sorunu Yaşıyorum

24 Ekim 2025 07:502.996

HP Victus Gaming Laptop 16-s0023NT (7Z4N1EA) model cihazımda yaklaşık 1 aydır ekran ve klavye ışıkları bir anda kapanıp ...

Tümünü Gör
HP Fan Takırtısı, Ekran Takılması