Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

HP Ryzen5 7640 4060 Fan Sesinde Bir Gariplik Var

22 Eylül 2024 16:32

Merhaba, yaklaşık 2 aylık yeni bir gaming laptop. 1 ay önce fandan ses gelmeye başladı. Bilgisayarı açtıktan bir süre sonra fandan normal olmayan bir ses geliyor. Video da gösterdiğim gibi bilgisayarın açısını değiştirince ses kesiliyor. Fanının arızalı geldiğini düşünüyorum. Bu sorun için HP ile iletişime geçip garanti kapsamında onarılmasını istiyorum.

11 Kasım 2024 20:49

3 ay önce HP markalı bir bilgisayar aldım fan sıkıntısından dolayı iade ettim teknolojik üründür olabilir deyip tekrar HP markalı bir PC aldım daha dün geldi kurulumunu bugün yaptırabildim ve şu an pıt pıt diye ses geliyor hoparlörden gelmiyor gibi çözümü var mıdır

15 Ekim 2024 21:08

Bilgisayarım henüz 3 aylık bir laptop ama geldiğinden beri sıkıntı yaşıyorum. Fan sesindeki gariplikten dolayı 2 hafta önce servise yolladım ve fanını değiştirdiler. 4 gün önce geri geldi ama durum hala aynı düzelmemiş bu sesten dolayı bir şey olur diye doğru dürüst bilgisayarımı kullanamıyorum. Sorunun giderilmesini istiyorum.

15 Ekim 2024 20:33

Bilgisayarım henüz 2 aylık bir laptop ama geldiğinden beri sıkıntı yaşıyorum. Fan sesindeki gariplikten dolayı 2 hafta önce servise yolladım ve fanını değiştirdiler. 4 gün önce geri geldi ama durum hala aynı düzelmemiş bu sesten dolayı bir şey olur diye doğru dürüst bilgisayarımı kullanamıyorum. Sorunun giderilmesini istiyorum.

13 Ekim 2024 21:14

Bilgisayarım daha 2 aylık ama geldiğinden beri sıkıntı yaşıyorum ve 2 hafta önce fan sesinde gariplik olduğu için servise yolladım ve fanını değiştirdiler. 4 gün önce geri geldi ama hala aynı ses geliyor. Bilgisayarımı aldığımdan beri bu sesten dolayı sıkıntı çıkabilir diye doğru dürüst kullanamıyorum. Sıkıntımın giderilmesini istiyorum.

24 Eylül 2024 14:36 (Şikayetten 1 gün sonra)

Eyüp sonuçtan çok memnun

Eyüp