03 Kasım 2023 13:01

07.10.2023 tarihinde İzmir Optimum'da bulunan Hotiç mağazasından aldığım ayakkabının bilek bağlama tokasının ayakkabı gövdesinden kopması, her iki ayakkabının topuk yan kısmının fazla bir şekilde dikişlerinin açılması üzerine ayakkabımı 09.10.2023 tarihinde İzmir Optimum Hotiç mağazasına götürdüm. STF-B1973-0057307 sayılı fatura ile talep oluşturulup ayakkabımı teslim aldılar. 29.10.2023 tarihinde ayakkabınızın tamiri yapıldı diye haber geldi. 31.10.2023 tarihinde ayakkabımı almaya gittim fakat ayakkabımın bağlama tokasının tamiri yapılmadığı gibi ayakkabının dikiş bölününde tadilat esnasında hasar gördüğünü mağaza çalışanları eşliğinde tespit edildi. Ayakkabıyı teslim almak istemediğimi belirtip mağaza çalışanlarının yanında müşteri hizmetlerini aradım, tekrar incelemeye alacaklarını söylediler. 03.11.2023 tarihine kadar tarafıma hiçbir dönüş yapılmadı. Bunun üzerine 03.11.2023 tarihinde saat 12.11'de kendim müşteri hizmetlerini aradım, ayakkabınızda bir sorun olmadığı tespit edilmiştir. Ayakkabınız mağazaya gönderilecektir dediler. Hotiç müşteri memnuniyeti olarak zayıf, tadilat ekibi kontrol olayı bu durumda hiç yok

13 Haziran 2024 11:51 (Şikayetten 7 ay sonra)

Şükriye sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 10:17

alti-ayda-tabani-asinan-ayakkabi-icin-degisim-talebim-reddedildi-3.pdf
alti-ayda-tabani-asinan-ayakkabi-icin-degisim-talebim-reddedildi-2.pdf
alti-ayda-tabani-asinan-ayakkabi-icin-degisim-talebim-reddedildi-1.pdf

22 Ocak 2024 17:41
Özhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 21:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil