Hotels.com Müşteriyi Yarı Yolda Bırakma

23 Mayıs 2023 22:23

Haziran 2023 bildiğiniz gibi kurban bayramı tatili var, fiyatların artacağını düşünerek Kuşadası’ndan bir otelden 9 gecelik erken rezervasyon yaptırdım. Oteli rezervasyonu yaptığım gün teyit etmek amacı ile aradım. Otel rezervasyonumu iptal etmemi istedi. Fiyatlar değişecek bu fiyata rezervasyonunuzu kabul edemem dedi. Bunun üzerine hotels.com müşteri hizmetlerine ulaştım. Sorunumu açıkladım. Otel ile iletişime geçtiler. Aralarında nasıl bir iletişim olduğunu bilmiyorum. M**** bey çok güzel bir türkçesiyle mayıs ayında aramamı en kötü ihtimalle aradaki farkı kendileri karşılayıp aynı standartlarda farklı bir otelde kalacağımı ama bizi mağdur etmeyeceğini söyledi.

Mayıs ayının ikinci haftası tekrardan aradım. Bu defa farklı bir müşteri temsilcisi iletişime geçti. Türkçe bilen birini bağlamadılar. İngilizce olabildiğince durumu açıklamaya çalıştım. 1 aydan daha fazla zaman olduğunu bu süre zarfında sorunu çözeceklerini bana 72 saat içerisinde dönül yapacaklarını söylediler.

Üzerinden bir hafta geçti ve ne yazılı ne de telefonla herhangi bir dönüş olmadı. Hotels. Cım müşterinin arkasında mısın? Neden sana güvenerek bir daha senin aracılığın ile rezervasyon yapayım? Sare otel, bu nasıl bir sorumsuzluk. Bu nasıl bir yaklaşım. Eğer fiyatlarınız değişecekse fiyat koymayın. Rezervasyona açmayın! Daha sonra beni arayıp rezervasyonunuzu iptal edin demeyin!

07 Ekim 2023 14:39 (Şikayetten 4 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için müşteri Hizmetlerini telefonla arayarak, mail göndererek veya chat yoluyla ulaşmanızı rica ediyoruz. Bizi pazartesi ila cuma, 09.00-18.00 saatleri arasında aşağıdaki numaralardan arayabilirsiniz: Saygılarımızla, Hotels.com

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 15:48
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 17:38
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 22:39
Umut sonuçtan çok memnun