Levent sonuçtan çok memnun

Ünye Horoz Lojistik Adresime Kargomu Teslim Etmiyor

Ünye Horoz Lojistik Adresime Kargomu Teslim Etmiyor
24 Aralık 2023 01:23
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerine ekibine ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim”

Allah aşkına, yeter! Hayatımda Ünye Horoz Lojistik kadar sorunlu bir yer görmedim. Sizin yüzünden artık internetten satıcıya sormak durumunda kalıyorum. Terme merkeze 4 km yakın mahallesine kargoyu getirmiyorlar. Hatta 'Yol asfalt,' diyorum, 'Yok, merkeze bırakırız ya da geri götürürüm,' diyor. Hem satıcı zarar görüyor hem bizi mağdur ediyorsunuz. Arkadaş, taşımayacaksanız kargoyu neden alıyorsunuz? Ceva Kargo geliyor. Horoz Lojistik son bir senedir sürekli sorun çıkarıyor. Sanki dağın taşın tepesindeyiz. Benim aklıma artık şu geliyor: Ünye Horoz Lojistik, kargoları nakliyecilere veriyor ve adamlar da kolayına kaçsın diye bir yere bırakmaya çalışıyor. Adrese getirmiyorlar. Bu nasıl bir kargoculuktur? Personel bile olmayan insanların eline düştük. Adamın keyfine göre gönderi kodu 29478223250065, lütfen bakın. Böyle bir şey olmaz, bu nasıl mağduriyettir?

25 Aralık 2023 14:54 (Şikayetten 1 gün sonra)
28 Aralık 2023 11:07

Öncelik konuyla ilgilendiniz teşekkür ederim kaç defada aradınız bilgi verdiniz ama teslimatınınız adrese teslim olacak dediğiniz halde ürünümü termede bir esnafa aradılar sürekli Samsun'da ki bu işlere bakan muhasebecisini arayıp öyle bir bilgi olmadığını adrese teslim etmeyeceksiniz demiş yani kimsenin birbirinde haberi yok mağdur olan yine ben oldum almazsanız ürününüz sürekli gidip gelecek dediler

28 Aralık 2023 12:13

Müşteri hizmetlerine ekibine ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim

Harun sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 15:15

03 Ağustos 2024 19:20
Horoz Lojistik Gelemeyen Kargo Yapmışlar

06 Eylül 2024 20:37
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 13:39
Büşra sonuçtan çok memnun

11 Ekim 2024 14:41
"Sorunum hemen çözüldü. İlginiz için teşekkür ederim"
Horoz Lojistik İle Süregelen Teslimat Kabusu
Horoz Lojistik İle Süregelen Teslimat Kabusu