Horoz Lojistik Kargomu İlçeye Teslimata Getirmiyorlar

Horoz Lojistik Kargomu İlçeye Teslimata Getirmiyorlar
30 Mart 2024 00:46

14 Mart 2024 tarihinde Koçtaş mağazasından aldığım ürün, Horoz Lojistik kargo firması tarafından gönderilmiştir. Teslimatın en geç 24 Mart 2024 tarihinde yapılması gerekiyordu ancak teslim edilmedi. Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede, Kırşehir ilinin Boztepe ilçesine dağıtım yapıldığı bilgisi verildi. Fakat saha yetkilileri, ilçeye dağıtım günü olmasına rağmen kargoyu getirmedi. Şikayetim rağmen, 'Kargonuz 85 dakika içinde size teslim edilecek' şeklinde bir mesaj gönderilip ardından 'yetersiz adres' notu düşülerek yanıltıcı ifadelerle kargoyu teslim etmeme konusunda ısrar edilmiştir. Horoz Lojistik firmasına durumu defalarca anlatmama rağmen, dağıtım yetkililerine herhangi bir caydırıcı yaptırım uygulanmamış, bu durum insanların mağdur edilmesine ve oyalanmasına sebep olmuştur. Kalite ve müşteri memnuniyeti konusunda firmadan memnun kalmadım.

01 Nisan 2024 14:12

Kargomu zaten ilçe merkezine istedim köy yerine değil cuma günü sizin dağıtım günü olmasına rağmen o gün saha yetkiliniz ilçe merkeze dağıtıma çıkarmadı kargoyu müşteri hizmetleri yetkilinize durumu anlattım ilçeye kargonuz çıkarılacak diye geri dönüşte bulundu sonrasında kargonun dağıtıma çıktığı mesajı geldi ne hikmetse aynı dakika içinde yetersiz adres notu düşülerek kargoyu iletmediler çok kötü bir firma kesinlikle çalışılmaz bütün telefon görüşmelerim Horoz Lojistik sisteminde var dinlesinler sırf hizmet etmemek için yalan söylüyorlar

horoz-lojistik-kargomu-ilceye-teslimata-getirmiyorlar-1.jpg
30 Mart 2024 13:11 (Şikayetten 12 saat sonra)

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 22:34

12 Ekim 2024 20:36
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 17:25
Horoz Lojistik Koçtaş Ve Horoz Lojistik: Kötü Müşteri Deneyimi