Hoover Yatak Süpürme Makinesi

27 Temmuz 2023 13:30

Hoover yatak süpürgesi aldım 8 ay önce. Evimde kedim olduğu için tüyleri akarları temizler diye yorumlara bakarak. 3 ay önce süpürürken motorundan koku gelmeye başladı. Böyle beklemiş ıslak kokusu gibi. Nereye götüreyim ne yapayım diye internete baktı Avcılar servisine götürdüm. Bununla hayvan tüyü çekilmiş ondan olmuş garanti kapsamı dışında dediler. Neyse tamam yine de yapın ücret ödeyim dedim. Yalandan iki üç tane filtre değiştirip bu olmuyor dediler. Aldım geri başka bir servis arayım dedim. Mecidiyeköy servisi aradım randevu aldım. Randevu günü geliyorum diye arayınca kendi bölgenizdekine gitmeniz lazım zaten onlar yapması gerekeni yapmış, kendi bölgeniz dışında servise giderseniz garanti kapsamaz dediler. 0850 811 12 90 numaralı müşteri hizmetleri numarasını aradım durumu anlatmaya çalışıyorum ilgilenmiyoruz deyip Avcılar teknik servisin numarasını veriyor. Şikayet oluşturacağım deyince oluşturun arayın diyorlar. Tekrar internetten başka bir kişiyle irtibat kurayım diye genel müdürlük numarası bulup aradığımda tekrar başa dönüp kayıt açalım Avcılar Mecidiyeköy buralara gidebilirsiniz, zaten her şey yapılmış koku işlemiş, tamir edilemiyor vs vs vs bıktım bezdim.

Ekleme: az önce Mecidiyeköy servis e götürdüm. Bir teyze vardı bu ilk kez görüyorum makineyi yeni mi diyor, koku geliyor çok şiddetli yooo koku yok deyip dur bir gözlüğümü takayım diyor, usta yok akşam gelir diyor. Çıldırmamak elde değil.

27 Temmuz 2023 14:24 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Bahar
Bahar

Ürün gerçekten vaadini gerçekleştiriyor mu? Normal çalıştığında işe yarar bir alet mi? Fikrinizi merak ettim. Almayı düşüneyim mi vaz mı geçeyim bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim

Ezgi
Ezgi

Ben normal süpürge ile süpürdükten sonra üstünden geçince ultraviole vs temizlediği için güvenli temiz hissediyorum ve gerçekten gözle görülür akar da temizliyor ama aşırı ağır ve pratik değil. Başka markanın ürününü kullanan kullanıcılar çok dahamemnun olduklarını söylüyorlar. Bir de teknik servisi gerçekten kötü

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
26 Şubat 2025 13:51
Hoover Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar

02 Nisan 2025 16:34
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hoover 2 Aydır Süpürgemi Tamir Etmiyor.

Merve
20 Kasım 2023 14:57
Hoover 2 Aydır Süpürgemi Tamir Etmiyor.

Hoover Kategorileri