27 Ocak 2024 15:33

Hoover marka kurutma makinesi aldık, kurulum için gelen servisle günlerce iletişim kuramadık. Nihayet eve gelip sözde kurulum yapan kisi, bizi hiç bilgilendirmeden evden çıktıktan sonra makine niye bu kadar sallanıyor diye onu aramamız üzerine 'ha evet içinden halat çıkmadı, eksik parçayı dükkandan getireceğiz dedi'. Bununla ilgili evde bilgilendirilmedik, eksik parça tutanağı tutulmadı. Cevap ise 'unutmuşum'. Biz bunu fark etmeden çalıştırsak ve bir arıza çıksa suç bizim olacaktı. Bu arada halat da ne zaman gelir belli değil. Müşteri hizmetlerini arıyoruz telefondaki hanımefendi teknik bilgiye hakim olmadığını, bu konuda bilgisi olan birisine bağlayamayacağını söyledi. Nasıl bilginiz olmaz sizin işiniz bu deyince konuşma tekrara sardı deyip yüzüme kapattı. Hepsiburada'da en çok satanlarda diye aldım ama şimdiden pişmanım. Bildiğiniz kaliteli markalardan şaşmayın.

27 Ocak 2024 15:51 (Şikayetten 18 dakika sonra)
29 Ocak 2024 18:04

Arayan soran olmadı, teknik ekip de bilgilendirmedi. Hala makineyi kullanamıyoruz çok pişman olduk bu markadan alışveriş yaptigimiza.

Sukru
28 Aralık 2023 11:19
Onur sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 19:15

Kübra
08 Aralık 2023 17:13
Hoover Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Ömer
16 Şubat 2024 10:36
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Ayfer
11 Kasım 2024 19:09