Hoover Çamaşır Makinesi Dokunmatik Panel Arızası

Fatih
27 Haziran 2024 12:27

Hoover çamaşır makinesi dokunmatik ön panel butonları işlevini yerine getirmemeye başladı. Bunun üzerine Hoover Türkiye iletişim numarasını aradım. Daha sonra Kastamonu Hoover servisi beni aradı ve ürünün garantili olup olmadığını, faturasının olup olmadığını, nereden ne zaman aldığım gibi sorular sordu neyse cevapladım. Ürünün faturası ve mevcuttu zaten. Bundan sonra sorunumun devam edip etmediğini şikayetimi adres teyidi gibi şeyleri de izah ettim. Bir gün sonra arkadaşların gelebileceğini belirtti. Aradan iki gün geçti ve aynı servis beni aradı ve sorunumun devam edip etmediğini sordu dalga geçer gibi. Gerekli cevabı verince makinenin nerede kurulu olduğunu sordu dedim banyoda. Bunun üzerine çamaşır makinesinin banyoya kurulmasının yasak olduğunu söyledi. Bu makineyi aldığımda gelen yetkili servis banyoya kurmuştu. Bununla ilgili de bana hiçbir şey söylemedi. Anladığım kadarıyla sözde yetkili servis ücret almak için yol yapıyor. Servis gelmedi. Hoover TR'yi aradığımda ilgileneceklerini söylediler. Çözüm beklemekteyim.

27 Haziran 2024 12:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 11:47
Hoover Çamaşır Makinesi Ve Servis
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
12 Eylül 2023 00:04
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Çamaşır Makinesi Garanti Süresi Sorunu

Burak