Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Buzdolabında Gaz Kaçağı

30 Aralık 2023 14:56

2017 yılında Hoover marka buzdolabı aldık. 2023 yılında bozuldu. Üründe gaz kaçağı olduğunu öğrendik. Teknik servis geldiğinde, cihazın kullanılamaz durumda olduğunu söyledi. Müşteri hizmetlerini aradığımda teknik servisin söylediklerini tekrarladılar. Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede, personelin tavrı oldukça kaba ve anlayışsızdı. Bundan sonra her platformda bu durumu dile getireceğim.

30 Aralık 2023 15:08 (Şikayetten 12 dakika sonra)
Sefa
Sefa
03 Ocak 2024 12:10

Mağaza tarafından tarafıma hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı. Hala mağdurum. Bekledim hafta içi dönerler diye ama hala bir ses yok.

Hoover Buzdolabının Aşırı Isınması Ve İyi Soğutmaması

Saadet sonuçtan çok memnun

Hoover Buzdolabı Teslimat Ve Servis Sorunu

Saadet
24 Aralık 2024 18:22
"Sabah saat 10:09 da 02129450865 numaralı telefondan Ayşe Hanım. Tarafıma geri dönüş yaptı. Nazik ve hızlı bir şekilde adresime gelecek olan servis birimi hakkında gereken bilgiyi vererek yardımcı oldu. Ayşe Hanım görüşmemizin hemen akabinde 10:15 de 2125067798 numaralı hattan başka bir hanımefendi ile görüştüm. Kendisi aynı şekilde çok kibar anlaşılır ifadelerle servis hizmeti hakkında bilgilendirme yaptı. Benim talebim doğrultusunda öğlen gibi servis hizmeti ayarlandı. Aynı konuştuğumuz gibi saat 13 tan sonra 05541185064 numaralı hattan arandım ve çok kısa süre sonra ürünümün kurulumu yapıldı. Bu süreçte benimle iletişime geçen her iki hanımefendiye ve ürün kurulumu için adresime gelen iki genç arkadaşa teşekkür ederim. Düşüncelerimi olumlu yönde değiştirdiğiniz için teşekkürler."
Hoover Buzdolabı Teslimat Ve Servis Sorunu
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
07 Aralık 2024 14:23