Emrah sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2023 12:53

Honda Civic 2019 model Eco Elegance aracım var.
Kronik olan benzin pompası problemi aracımda lanse ediyor. Şasi numarasına göre ücretsiz değişim sağlamışlar. Bu konuda aracımın benzin pompası arızasının ivedilikle giderilmesi/ kronik fabrika çıkışlı benzin pompasının yenisi ile değiştirilmesi talebimdir.
İlgililer iletişim sağlarsa sevinirim.
e*********@hotmail.com
5537****44

10 Mart 2024 00:12
Honda Civic 2019 Eco Elegance Kronik Benzin Pompası Arızası

Bu konuda Honda Türkiye tarafıma hiçbir şekilde dönüş sağlamadı. Kronikleşmiş ve Avrupa'da milyonlarca araç benzin pompasından dolayı geri çağrılmış Türkiye'de herhangi bir girişim de bulunulmadı araçlarda kaza, yanma vs olması Honda sorumluluğundadır kesinlikle Honda tercih etmeyeceğim ilgisiz, alakasız ve hizmet sunmuyor

Erken Malzeme Yorgunluğu Nedeniyle Honda Civic Koltuk Döşemesinin Ücretsiz Değişimi Talebi

Emirhan
13 Mart 13:59
erken-malzeme-yorgunlugu-nedeniyle-honda-civic-koltuk-dosemesinin-ucretsiz-degisimi-talebi-8.jpg

Honda Servisinde Aşırı Fiyatlandırma Ve Zorunlu Şanzıman Yağı Değişikliği

Osman
12 Mart 09:25
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Zamanında Bakımı Yapılan Araçta Şanzıman Zinciri Arızası Sonrası Destek Talebi

Kenan
02 Ekim 2025 10:01
Hamdullah sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Sistemde Görünmüyor Ve Servis Kaydı Eksik

Hamdullah