Homm Bitkisel Ürünler Para İadesi Sipariş İptali

Homm bitkisel kredi kartıma Para iademi yapılmıyor... Homm bitkisel 2 haftadır para iademi yapmıyor... Ürün daha hazırlanma aşamasında iptal ettim aynı gün içinde ama iade yapmıyorlar... Sipariş vermeden önce iyi düşünmelisiniz... Acilen kk iademin yapılmasını istiyorum

22 Ağustos 2023 09:25

1 ay oldu hala iadem yok ürünler kargoya verilmemişti bile niye ödemeyi iade etmiyorlar anlamıyorum.

22 Ağustos 2023 09:28

Artık CİMER'e, çalışma Bakanlığına, maliyeye mi bildirelim ne yapalım müşteri hizmetlerini arıyoruz bekletiyor bekletiyor sonra yüzümüze kapatıyor? Dönüş yok

29 Mart 2024 14:32 (Şikayetten 7 ay sonra)

Sayın Zeliha O. ile 29 Mart tarihinde iletişime geçilmiş olup süreç hakkında bilgilendirilme yapılmıştır. İade sürecinin tarafımızdan 10 Ağustos günü başlatıldığı ve bankasına yapıldığı bilgisi iletilmiştir Çağrı merkezimize tüm işlemleriniz hakkında hafta içi 09:00 ile 17:00 saatleri arasında ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla, Hommm Bitkisel Temsilci İlişkileri

Sakine
Sakine
Şikayeti Çözüldü
2 Nisan 2024 20:48

Biobellinda ürünleri yerli firma 1 alana 1 bedava ürünleri var bende kullanıyorum satıyorum da isterseniz yardımcı olabilirim Instagram hesabım sakine_inalkac ulaşabilirsiniz

Nursel
Nursel
22 Ağustos 2023 13:43

Bunun homm bitkisel ile alakası yok banka 6 ila 21 gün içerisinde ödeme yapıyor Bence banka ile görüşün bankadan bankaya da değişiyor

Homm Bitkisel Ürünler Rimel Kuru Çıktı!

Homm BitkiselÜrünler Rimel Kuru Çıktı!

Leyla
Homm Bitkisel Şampuanım Kutuya Akmıs Bir Şekilde Geldi!

Homm BitkiselŞampuanım Kutuya Akmıs Bir Şekilde Geldi!

Sıla

Öne ÇıkanKonular