Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Homend Paslanmaz Çelik Konuşan Çay Makinesi Arızası

Homend Paslanmaz Çelik Konuşan Çay Makinesi Arızası
20 Şubat 2024 08:40

8.9.2023 tarihinde Homend’in kendi sitesinden (www.homend.com.tr) 64544015 sipariş numarasıyla almış olduğum Jumbo X Homend Royaltea Cooltouch 1792H Dokunmatik El Yakmaz Gövdeli Paslanmaz Çelik Konuşan Çay Makinesi Wi-Fi ile Kontrol marka çaydanlık 4 ay sonra su kaynatırken yanık kokusu çıkarmaya başladı. 28 Ocak 2024 tarihinde 02516721_1009 talep numarasıyla servis talebi oluşturdum. Gönderimden iki gün sonra çaydanlığım red verilerek geri geldi. Homend müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım lakin telefondaki kişi bana servis talebi oluşturmamı ve ürünü göndermemi söyledi. Bu işlemi yapmış olduğumu, ürünün red cevabıyla geri geldiğini söylememe rağmen siz gönderin dendi. Ben de tekrar 14 Şubat 2024 tarihinde 02557541_1009 numaralı bir talep daha oluşturdum ve ürünü gönderdim. Ürün yine red cevabıyla bana geri geldi. Müşteri hizmetlerini 16 Şubat 2024 saat 14.21’de tekrar aradım, durumu anlattım ve şikayet kaydı bıraktım, bu görüşmede bana bir servis firması adresi verildi ve oraya bırakın dendi. Bugün ayın 20si ve hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı.
4 ay içinde bozulan çay makinesinin arkasında durmayan beni bu şekilde günlerdir uğraştıran Homend firmasının mağduriyetimi en kısa sürede gidermesini talep etmekteyim!

20 Şubat 2024 11:25

Bana servis talebi oluşturun diye tekrar mesaj atmışlar şimdi, Sayın Homend yetkilisi zaten iki kez servis talebi oluşturdum ve gönderdiğim ürün tamir edilmeyip geri iade edildi. İvedilikle bu özensiz mesajınızın telafisini bekliyorum. Nasıl bir çalışma şekli bu, sadece mesaj atıp bırakıyorsunuz! Şikayet kaydı oluşturuyorum, geri dönüp bir bilgilendirme yapmıyorsunuz! Üçüncü kez iade edesiniz diye mi çay makinesini servise yollayacağım! Sisteminiz felaket, bir daha Homend kullanmayacağımı üzülerek bildiriyorum! Burcu Ş***

17 Nisan 2024 11:54

Sorun kendi çabalarımla çözüldü

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 21:31
Homend Yanık Kokusuyla Boğuşan Çay Makinesi Ve Servis Maratonu
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Homend Çay Makinesi Arıza

Faruk
17 Kasım 2023 09:43
Homend Çay Makinesi Arıza
Sena sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 10:16
Homend Royaltea Cooltouch 1795H Dokunmatik Çay Makinesi Tuşları Hemen Soyuldu
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Hulya
09 Ocak 2025 11:47