Hiwell Uygulaması Fatura Kesmiyor

8 Haziran 2024 19:3012.359

Hiwell uygulamasından toplu şekilde seans almak istiyorum fakat fatura kesemeyeceklerini belirttiler. Sağladığı hizmet karşılığında fatura almam gerektiğini söyledim. Ödemeyi yaparken hiwell'e yapıyorum ama faturayı terapistten almam gerektiğini söylüyorlar. Birçok terapist evinden online şekilde çalışıyor ve fatura kesemezler. Fatura talep ediyorum.

10 Haziran 2024 11:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Fatura süreçleri ile ilgili Hiwell hesabınızın bağlı olduğu e‑mail adresinden talebinizi iletmeniz yeterlidir. Sevgiler Hiwell

Haymatlos
13 Haziran 2024 00:59

Söylendiği gibi mail attım ama hiçbir dönüş olmadı.

24 Haziran 2024 10:12

Merhaba, Mailiniz yoğunluktan dolayı gözden kaçmış olabilir, anlayışınız için teşekkür ederiz. Tekrar mail iletebilirseniz yardımcı olmak çok isteriz. İyi günler dileriz Hiwell

27 Haziran 2024 21:55

Normalde online bile çalışsalar serbest meslek erbabı olarak makbuz düzenlemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde vergisiz gelir durumuna duser. Kanunen de bu suç. Psikolog fatura/makbuz kesmek zorunda ve onun sorumluluğunda anladığım kadarıyla bu platformda. Serbest meslek erbabı olarak kesilen makbuz da fatura yerine geçer. Mutlaka psikoloğunuza sorun ve talep edin.

Acil Durumda Seans Hakkımın Yanması Adil Değil

20 Ekim 2025 14:263.628

Hiwell üzerinden bireysel terapi hizmeti alıyorum. Şu ana kadar 8 seansıma eksiksiz katıldım. 9. Seansımı ise 6 Ekim Paz...

Öne ÇıkanKonular