Hilton Hotels Hilton Honors Fazladan Para Alıyor.

09 Haziran 2024 13:40

Honors üyesiyim. 517 bin puana 34.4 gece satın aldım. Honors'ı arayıp 4+1 gece kampanyasını sordum ve toplamda 42 gece kalabileceğimi söylediler. Konaklamamı 42 gece olarak rezerve ettim. Çıkış yapmadan önce kontrol ettirdim. Ücret talep ediyorlar. 34 gece dışını parayla satın alınmış gibi gösteriyorlar. Parayla alınan gece olduğu için de 4+1 kampanyasından faydalanmadığımı söylüyorlar. Ben Honors'ı aradım. Kampanyadan toplu satın almada faydalanacağımı öğrenip öyle günü hesaplayıp rezervasyon yaptım. Hatta 42 gece üzerini sistem kabul etmedi. Onu bile denedim, yanlış hesaplamış olabilir miyim diye. Çıkarılan ekstra ücreti kabul etmiyorum. Konuşmalar Honors ile kayıt altındaysa incelenmesini, o günkü yönlendirmeye istinaden yaptığım rezervasyonu tanımalarını ve onların yanlış hesaplaması olduğunu kabul etmelerini istiyorum. 517 bin puana 34.4 gece geliyorsa, 34.4 geceye 4+1 kampanyası ile toplam 8 gece verilir. Her 4 gecede 1 gece hediye olur ve bu da toplam 42 gece yapar. Yani almış olduğum 517 bin puana 34.4 gece, ekstra hediye gün 8'dir. Mağduriyetimi sistemin hatasını düzelterek gidermenizi talep ediyorum Hilton!

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Hilton Puanlarımın Silinmesiyle Hayal Kırıklığı

Ertuğrul
16 Şubat 2025 17:37

Hilton Hotels Hilton Honors Yanlış İsimle Kayıt

03 Temmuz 2024 18:15
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Hilton Hotels Hilton Honors Puanları Hakkında

08 Mayıs 2024 19:06