15 Ekim 2024 12:20

Kasım 2023'te Ordu Hero bayisinden sıfır bir Xpulse 4V satın aldım. Rodajını itina ile tamamlayıp tüm bakımlarını zamanında ve eksiksiz bir şekilde yaptırdım. Motosikletim şu anda yaklaşık 5.500 km'de. Motorundan gelen ses nedeniyle 09.09.2024 tarihinde Ordu servisine götürdüm ve sürtünmenin neden olabileceği tanısıyla sökülmesi gerektiğini öğrendim. Servis yeterince yardımcı oldu ve 10.09.2024 tarihinde motosikletimin motor kısmı sökülerek piston, segman, piston blogu ve birkaç parçanın garanti kapsamında değişmesi gerektiği bilgisi verildi. Aynı gün fabrikadan parçalar sipariş edildi. Ancak bir hafta sonra parçaların bazılarının stoklarında olmadığını belirten fabrika, Hindistan'dan geleceğini söyledi. 20. Günde iletişime geçtik, hala gelmemişti. Yaklaşık 25. Günde tekrar aradığımda Aydın'daki fabrikanın sayımda olduğunu, sayım biter bitmez göndereceklerini söylediler, tahmini bir süre veremediler. Hep en yakın sürede denildi. 35. Gün hala sayım devam ediyor. İlk sırada benim siparişim olduğu söylendi. Fabrika yetkilileri ile görüştüğümde şikayetim gayet açık: 5 yıl garantili diye aldığım motosikletimi arıza nedeniyle en az 40 gün kullanamadıktan sonra neden Hero almalıyım? Ayrıca belirtmeliyim ki Ordu bayi ve servis çalışanlarına çok teşekkür ederim, ilgi ve alakalarından dolayı. Ancak distribütör (fabrika) kaynaklı mağduriyetim bulunmaktadır. Umarım süreç daha da uzamaz ve yine aradığımda sayım biter bitmez göndereceğiz demezler çünkü böyle bir açıklama bunca süreçte samimi olmadığı gibi gerçekçi de görünmüyor.

21 Ekim 2024 12:01

Şasi numarasından sorgulama yapıldığında talebiniz onaylanmıştır fakat fabrikamızdaki sayım tamamlanmasını için şu an yardımcı olamıyoruz parçalar bizlere Hindistan'dan konteynerler ile geldiği için sayım tamamlanıp stok güncellemesi yapılınca parçanız gönderilecektir. Denildi yine 41. Gününde 6 ay daha sürerse ben yine beklemek zorunda mıyım diye sorduğumda ise o kadar sürmez biraz daha bekleyin dendi. Üstlerinizden biri ile görüşüp durumu anlatmak ve çözüm istiyorum dediğimde ise de size şu an kimse yardımcı olamaz denildi. Takdir sizlerin ama ne çözüm var bu firmada ne tutarlı mazeret kesinlikle almamalısınız garantisine güvenerek servisler de de garanti bozulmasın diye yüklü ödemeler yapmayın bakımınıza çünkü bu mağduriyet süresince etmiş olduğum zararın fazlasını harcadım keşke garantide olmasaydı da ben parçayı kendim alıp tamiri gerçekleştirseydim daha karlı olacaktım.

Bilal
Bilal

Merhaba. Aynı problemleri bende yaşadım ve yaşıyorum. Mağduriyet düzeltildimi? Aynı cevapları çalışanlar aynı mazeretleri eksiksiz söylemeye devam ediyorlar. Ve herhangi bir bilgi veremeyeceklerini söylüyorlar.

Merhabalar, maalesef düzelmedi halen aradığımda dakikalarca bekletiyorlar bilgileri istiyorlar şasi no vs. Sonra aynı cevaplar sayım bitmedi ne zaman biteceği de net değil bence kesinlikle bahane gibi geliyor…

Ahmet sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2025 09:11
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Bahane Edilerek Motorumun Ağır Arızası Karşılanmadı

15 Mayıs 2025 13:17
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Lastik Çatlağı Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

21 Temmuz 2025 15:18