Muammer sonuçtan memnun

19 Ağustos 2024 14:39
Muammer'in Teşekkür Mesajı
“Süreç yavaş ilerledi fakat problemi çözdükleri için hero yetkililerine teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim”

22-06-2024 tarihinde firmamız adına sdr motors bayinizden Hero kırmızı-siyah HR200-XP modeli motosiklet aldık. Daha ilk kullanımda vites göstergesi arızalandı, 230 km'de lastik yanlardan açıldı ve tamamen hava kaçırdı.

İstanbul Avrupa yakasındaki hiçbir servis sorumluluk almadı, garantiyi devreye sokmak için bile destek vermedi. Kendi çabamızla Önder Motor’a gitmek zorunda kaldık, ancak birkaç gün sonra sdr Motors’un satış kaydını bile yapmadığı ortaya çıktı. Garanti süreci zorla başlatıldı ve onaylandı, fakat bir ay geçmesine rağmen parça hâlâ gönderilmedi.

Bir aydır sıfır aldığımız motosikleti kullanamıyoruz. İş yerimizde ciddi mağduriyet yaşadık, motosikleti servise taşımak için ekstra masraflara katlandık. Her hafta defalarca aramamıza rağmen sürekli oyalandık ve hiçbir çözüm üretilmedi. Sıfır aldığımız bir motosikleti bir ay boyunca kullanamamak, kabul edilemez ve sorumsuzluktur. ( Önder motordaki arkadaşlar ilgili)

21 Ağustos 2024 12:49
Hero Motosiklet Hero X Pulse 200 Şikayet

Malzeme mühendisiyim konuyla alakalı bilir kişi raporunun alacağız

28 Ağustos 2024 09:49

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 18:10
Hero X Pulse 200 4V Motosikletin Akü Değişimi Sürecinde Mağduriyet
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Lastik Çatlağı Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

21 Temmuz 2025 15:18
Semih sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 00:04