Ömer sonuçtan memnun

Hero Dash 125: Parça Eksikliği Ve Ticari Zarar

18 Kasım 2024 03:39
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Motorun arızası giderildi tekrar bir sorun yaşama korkusuyla sürüyorum bakalım ne olacak ilerleyen zamanlarda şikayetimi güncelleyeceğim. Teşekkürler...”

Merhabalar, 18 Temmuz 2024 tarihinde Hero Önder Motor bayisinden Hero Dash 125 (34KUR230 plakalı) motosikleti satın aldım. Aldığım günden bugüne 7400 km kullandım. Motor, ilk 3000 km'de şanzımandan yağ kaçırdı ve servisinizde açılıp bakıldı, sorun olmadığı söylendi. Servis evrakları da elimde bulunmakta. 15 Kasım 2024 günü krank sesi duyulmaya başladı ve motoru hiç aksatmadan servisinize aynı gün getirdim. Ancak elinizde parça olmadığını, motorun değişiminin mümkün olmadığını beyan ettiniz. Ticari olarak kullanmakta olduğum motorumun ortalama 2 ile 4 hafta arası parça bekleyeceğini, bu sürenin daha da uzayabileceğini söylediniz. Motorun ilk 6 ayında bu şikayetlerden dolayı ticari faaliyetim zarar gördü ve şu anda motorum kullanılamıyor. Ben tamirli bir motosiklet istemiyorum. Motosikletimin 7 gün içerisinde yenisi ile değiştirilmesini ya da ücret iadesinin günümüz liste fiyatından yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde yasal hakkım olan Tüketici Hakları'na elimdeki evrak ve deliller ile başvuruda bulunacağım.

Ömer
Ömer
25 Kasım 2024 09:31

Yener
Yener

Hero dash 125 te aynı sorunu yaşıyorum, motoru 2. El 6800 km de aldım 7800 km de vuruntu sesi gelmeye başladı. Ses gelmeye başladığında çalışıyordum hemen molaya çıkıp servise götürdüm. Varyotör mü krank mı emin olamadılar, varyatöre baktılar ki bir şey görünmüyor. Krank ya da piston sesi olabileceği söylendi. Şimdi servis kayıtlarına bakılacak eğer bakımlar zamanında yapıldıysa garantiden karşılanacak fakat daha önce hero satış bayisinde baktırdığımda yağ değişimi görünmemişti. Muhtemelen garanti dışı kalacağız gibi görünüyor. Düne kadar tısıl tısıl çalışan motora bir şey oldu şimdi dizel motoru gibi ses geliyor. Bu motoru bayağı bir araştırdıktan sonra aldım, yorumlar çok iyiydi, hero Honda kalitesinde deniyordu, yalan yok ilk aldığımda bana o kalite hissini yaşattı aslında fakat şimdi daha 1000 km bile sürmeden motor krank vurmaya başladı. Bundan önce de cbf 150 vardı tamiri için belki bir motor parası harcadım adam olmadı. Şu motosiklet olayında bir yüzümüz gülmedi gitti.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Motorum 300 Km De Şiddetli Bir Şekilde Yağ Damlatıyor!

18 Mart 2024 00:59
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Dash 125 Ön Fren Balatası Bitti

30 Mart 2024 00:52