Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Ön Disk Eğriliği

08 Ağustos 2024 11:37

Henüz 3000 km'de olan ve sadece işe git-gel / mahalle civarı kullandığım, servis dışında götürmediğim Hero Dash 125 3000 km bakımında ön diskinde eğrilik olduğu anlaşıldı. Yaklaşık 20 gündür servis müdürlükten cevap bekliyordu. Bugün kullanıcı hatası dediklerini öğrendim. Açıkçası kendilerini sürekli tavsiye ettiğim, servisteki ustadan memnun olduğum için başkalarına aldırmaya çalıştığım bir marka idi. Hatta model yükselttim xpulse almayı düşünüyordum markanın ürünlerinin arkasında müşteri memnuniyeti odaklı olduklarını düşündüğüm için. Ancak bu fikrimi bu durum değiştirdi. Açıkçası üzüldüm. Kendim yaptırsam çok bir masrafı yok, bu ufak masraftan da benden kaynaklı olması durumunda kaçacak değilim. Maddi durumum da elverişli. Ancak firmanın müşteri memnuniyetini zedelemesine rağmen 20 gün bekletip sonrasında müşteri hatası demesi sanırım benden çok onları zedeler. Ki başka markalarda da bunun garanti kapsamında olduğunu bilmeyen yoktur. Motosiklet alacaklar olarak öncelikle servis süreci ve müdürlüğün müşteri memnuniyetini gözettiğimiz de bilinmesine rağmen.

Murat
Murat
13 Ağustos 2024 15:46

Sağ olsunlar herhangi bir arayan soran olmadı çözüm için. Markayı ona göre değerlendirin

Asena sonucu yetersiz buldu

Hero Dash 125: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Garanti Hizmeti!

12 Mayıs 2025 21:46

Hero Motosiklet Dash 125: Garanti Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

19 Aralık 2024 17:08
Ali sonuçtan memnun

17 Temmuz 2024 16:25
"Hero Motora teşekkür ederim şikayetim yayınlandıktan sonra beni arayarak ellerinden geleni yaptılar. İlk olarak servise giderek arıza kaydı oluşturdum ve gerekli işlemleri yaptılar. Fakat şöyle bir sorun var ki motosikletim daha yeni teslim edildi 2 aydan daha uzun bir süre mağdur oldum ama bunun sebebi servisten kaynaklı olması. Hero Motor tamamen markasının arkasında durdu fakat bence bu markanın en sıkıntılı yönü iş bilmez servisler."
Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Atma Problemi
Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Atma Problemi
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Hero Dash 125 Fren Sorunu Ve Garanti Problemi

09 Ocak 2025 15:54
Hero Dash 125 Fren Sorunu Ve Garanti Problemi
Tc Serkan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 21:14