Hero Motosiklet Dash 125: Garanti Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

19 Aralık 2024 17:08

Hero Dash 125 model sıfır motosiklet aldım. Her bakımına eksiksiz bir şekilde servise düzenli olarak götürdüm. Motosikletim 6150 km'de arıza verdi. Motosiklete marş verdiğimde cıyak cıyak ses çıkartıyordu ve zor çalışıyordu. Servise götürdüğümde marş motoru arızalı olduğu söylendi. Fabrikaya bildirip garantiye girip girmediğini öğrenip bana dönüş yaptılar. Fabrika, motosikletten marş motorunu söküp kendilerine göndermelerini istemiş. Parçayı inceleyip garanti kapsamına girip girmediğine bakacaklarmış. Şimdi ben kuryelik yapıyorum, günlük çalışırsam para kazanıyorum. Ben sonucu belli olmayan parça için neden motosikleti servise bırakayım? Henüz 6000 km'deki motosiklette bu arızayı nasıl verir? Servis yardımcı olmaya çalışıyor fakat Hero firması neden bu kadar uğraştırıyor? Mekanik bir parçada kullanıcı hatası aramaya çalışıyor. 2500-3000 TL'lik parça için belki de 1 hafta motosikletim serviste yatacak, ben çalışmadığım için bu bedelin kaç katı para kaybedeceğim. Belki de olumsuz dönüş yapacaklar. Bu durum, çevremdeki kullanıcıların önerisiyle aldığım motosikletten daha 2 ay kullanmadan soğumama neden oldu. Hero firmasından ricam, mağduriyetimin giderilmesidir.

11 Aralık 2025 11:45 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhaba Enes Bey, Şikayetvar platformu üzerinden ilettiğiniz konuya ilişkin durum, ilgili birimlerimizce incelenerek size gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Bu sebeple şikayet kaydınız kapatılmıştır. İyi günler. Hero Motor Satış Sonrası Hizmetler Departmanı

Ali sonuçtan memnun

17 Temmuz 2024 16:25
"Hero Motora teşekkür ederim şikayetim yayınlandıktan sonra beni arayarak ellerinden geleni yaptılar. İlk olarak servise giderek arıza kaydı oluşturdum ve gerekli işlemleri yaptılar. Fakat şöyle bir sorun var ki motosikletim daha yeni teslim edildi 2 aydan daha uzun bir süre mağdur oldum ama bunun sebebi servisten kaynaklı olması. Hero Motor tamamen markasının arkasında durdu fakat bence bu markanın en sıkıntılı yönü iş bilmez servisler."
Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Atma Problemi
Hero Motosiklet Hero Dash 125 Yağ Atma Problemi
Erdi sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2024 16:50
"Sorunumu en kısa sürede çözdükleri için Forza motor ailesine ve Hero motora teşekkür ediyorum"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Ön Disk Eğriliği

08 Ağustos 2024 11:37
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Hero Motosiklet Hero Dash 125 Benzin Pompası Sorunu, Garantiye Girmemesi

11 Mart 2024 13:01