Burakhan sonuçtan çok memnun

Hepsijet İade Ürünü Teslim Almıyor
09 Aralık 2023 13:54
Burakhan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Hepsiburada üzerinden almış olduğum ürün için 5 Aralık 2023 tarihinde iade talebi oluşturdum. Hepsijet'in iadeyi adresimden alacağı tarih olarak ise bana sunulan seçenekler arasından 7 Aralık tarihini seçtim. 7 Aralık Perşembe günü tarafıma SMS yoluyla iadenin o gün içerisinde alınacağı bildirildi. O günü tamamen bu duruma göre ayarlayıp bekledim; ancak Hepsijet o gün gelmedi. Ertesi gün Hepsijet müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim, yoğunluk sebebiyle bu durumun yaşandığını söylediler ve durumu ilgili kurye arkadaşa ileteceklerini belirttiler. Akşama doğru tekrar Hepsijet müşteri hizmetlerini aradım ve durumu bildirdim, acil koduyla talep düzenlemesini yaptılar; ama o gün içerisinde yine kimse gelmedi. 9 Aralık Cumartesi günü sabah online iletişim üzerinden bir müşteri temsilcisine ulaşarak durumu bildirdim, ilgili kurye arkadaşa ulaşacaklarını söylediler; ancak hala kimse gelmedi. Öte yandan, tarafım aranarak herhangi bir bilgilendirme dahi yapılmadı. Ben üç gündür 'Kargodan gelecekler, evde bulunayım.' diye kendimi ayarlıyorum ve yapmam gereken işleri erteliyorum; ama Hepsijet üç gündür gelip iademi alamıyor. Bu yaşanan durumun ivedilikle çözülmesini talep ediyorum.

09 Aralık 2023 13:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, HepsiJET.

09 Aralık 2023 17:02

Sorunum çözülmüştür, ilginiz için teşekkürler.

09 Aralık 2023 17:03

Teşekkürler

Remzi sonuçtan çok memnun

08 Temmuz 2023 22:19
"Problemimle ilgilenildi. Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."
Hepsijet Firması Haber Vermeden Ürünümün İadesini Başlattı

23 Aralık 2023 00:41
Neslihan sonuçtan çok memnun

Neslihan
07 Aralık 2023 18:45
"Şikayetim ile hızlı dönüş sağlandı. Ürün iade sürecim olumlu sonuçlanıp iadem sağlandı. Çok teşekkürler"

İkbal
03 Ocak 2024 13:46