Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hepiyi Sigorta Online Diyetisyen Randevusu

08 Haziran 2024 12:54

1 haftadır online diyetisyen randevusu alamıyorum. İnternet sitenizde sayfa bulunamadı uyarısı var. Çağrı merkezi tam bir fiyasko. Hiç kimse doğru yönlendiremiyor. Her konuştuğum kişi başka birisine pasladı. Konuyu çözen yok ne yazık ki. Çözüm istiyorum lütfen.

24 Haziran 2024 11:38

Hepiyi sigorta online diyetisyen hizmeti için ilk şikayetten sonra firma tarafından sorunun giderildiğine dair dönüş yapıldı. 2. Defa randevu talebimde sorun yaşanmayacağı söylense de, yine link gelmedi. Ve yine muhatap bulunamadı. Verilen bilgilerin gerçekliği olmadığını anladık. Tekrar denemeyeceğim. Tam bir zaman kaybı

12 Haziran 2024 12:00

Hepiyi sigorta online diyetisyen hizmeti için 10 gün uğraştıktan sonra randevu alabildim. Bu platforma yazdıktan sonra kendi sistemlerinde hata olduğunu anlatabildim sonunda. Şimdi de online diyetisyen görüşmesi için link gelmedi ve bugün 11.30 daki randevum için görüşme yapılamadı. Yarım saattir çağrı merkeziyle görüşmeye çalışıyorum. Müşteri temsilcileri konuyu çözmek yerine başından savmak üzere çalışıyorlar. Online diyetisyen görüşmesinin yapılması adına çözüm istiyorum.

10 Haziran 2024 09:10 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Haziran 2024 14:23

Sn.Hatice A. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Online Diyetisyen Randevularında Yaşanan Sorunlar

25 Şubat 2025 20:44