Hepiyi Sigorta Hep İyi Kasko Oto Cam Değişikliği Orijinal

8 Eylül 2023 00:231.899

Hepiyi kasko aracımın camına taş geldi ve büyük. Bir çatlak oluştu firmayı aradım geri dönen yok aracımın üzerinde orijinal camı var ve Premium kasko olarak satın aldığım poliçemle değişim talep ettim geri dönüş yapılmadı ve üstünde orijinal cam olduğu için aynı orijinal cam değişimi talep ediyorum. Umarın gerçekleşir

23 Eylül 2023 19:24

13 gün boyunca değişmeyen cam ve firma geri dönüş sağlamıyor aracımın ön camı çatladı bir türlü kasko firması değişimi sağlayamadı gönderdiği firma geri dönüş sağlamıyor ve daha ne kadar süre beklemek gerekiyor gerçekten anlamıyorum hizmet ve güven olan firma güven sağlamıyor

Eki aç
8 Eylül 2023 15:37 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sn. Cihan K. Hep iyi olmamıza katkı sağlayacağına inandığımız görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz Şirketimize ulaşmış olup hassasiyetle incelenmesi için kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz sonucunda iletmiş olduğunuz iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Şirketimizle ilgili paylaşmak istediğiniz şikayet, öneri ve taleplerinizi "Yardım" menüsünden veya bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi / Şikayet Yönetimi

8 Eylül 2023 19:40

Evet kayıt altına alın ben çatlak camla gezerim bunu da kaydedin arayıp sadece servise ya da anlaşmalı olduğum camcıya yönlendirip (orijinal) cam değişimini yaptırabilirsin demek zor

13 Eylül 2023 12:56
Eki aç

Bugün yine cam firmasına gittim fotoğraflar çekildi yaklaşık on günü bulacağı söylendi ilk başta orijinal cam değişimi yapmıyoruz denildi ben de kasko firması ile görüştüm ilettim kendilerine beyan verdim umarım beyanındaki gibi orijinal camla aracımın camını değiştirirsiniz

14 Eylül 2023 11:44

Sn.Cihan K. İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Hepiyi Sigorta Çözüm Merkezi /Şikayet Yönetimi

14 Eylül 2023 11:55

İletişime geçen arkadaş konuya hakimdi ve açıkça sorunun çözümü için gerekli iletişimi kuracağı ve olayı hızlandırmak için yardım Ci olacağını tarafıma iletti

20 Eylül 2023 19:14

1hafta oldu dönen yok cam çatlak ve bu şekilde bekliyorum arayan dönüş sağlıyoruz diyor dönüş yapan yok gerçekten çok saçma bir daha sizden sigorta yaptıran iki kere düşünsün diyorum yazık bir camı 10 günde halledemediniz

27 Eylül 2023 17:01
Eki aç

Firmanızı defalarca aradım yaklaşık 15 gün oldu ve bir cam gelmez mi firmanızın yönlendirdiği acente dosyayı açmamış camım geldikten sonra dosyanın açılması gerektiğini söylüyor ben daha ne kadar bekleyeceğim belli değil bugün tekrar geri dönüş yaptım firmanıza bana söylenen şu kısacası beğenmiyorsanız başka acentemize gidin oradan değiştirin ben 15 günden beri boşuna boşa beklemiş oluyorum çözüm sunmuyorsunuz ve hala sizden somut bir adım bekliyorum

10 Ekim 2023 21:13

1 ayı geçti hala değişiklik yok buradan yazıyorum 2-3 bin fazla verin bu kasko şirketinden kısacası hepiyi kaskodan kasko yaptırmayın gerçekten pişmanlık diyecek söz bulamıyorum

11 Ekim 2023 15:14

Sonunda bugün açık açık söylediler ön cam değişimine orijinal camla yapmıyoruz aracımın cam orijinaldi yani şey oluyor hep iyi kaskodan bundan sonra hiçbir vatandaşın kasko yaptırmasına gerek yok çünkü orijinal ön cam değişimi yapmayan bir firma boşuna reklam yapıyorsunuz bu kadar insanı kandırıp dolandırıyorsunuz diyorum artık web sitemizde orijinal dediğiniz ürünlerin hiçbiri kullanmıyorsunuz oradan hiç kimseye tavsiye etmiyorum paranız günaha

Hepiyi Sigorta Hepiyi Kasko Uyanıklığı

21 Ağustos 2024 14:493.286

Hepiyi kasko araç ön cam değişimi yapmıyor. Yapmamak için türlü bahaneler ü...

Kasko Eksperi Onayı Beklerken Büyüyen Çatlak

6 Ocak 2025 10:4110.002

Aracıma Hepiyi Sigorta aracılığıyla kasko yaptırdım. Daha sonra aracımın ön camında bir çatlak oluştu ve oturduğum şehir...

1 Destek2 Yorum

Kasko Kapsamında Cam Değişimi Reddiyle Mağduriyet Yaşıyorum

11 Ağustos 2025 17:191.760

Aracımın kasko sigortasını 3 yıldır hepiyi Sigorta üzerinden düzenli olarak yaptırıyorum. 35 kc 8996 plakalı aracımın ön...

1 Destek1 Yorum

Hepiyi Sigorta Kasko Şirketinin Cam Değişiminde Yetersiz Hizmeti

22 Temmuz 2024 19:371.911

Aracımın ön camında, sürücü tarafında beni rahatsız etmeyen ufacık bir taş izi vardı. Ben de rahatsız etmediği ve milli ...

Tümünü Gör
Hepiyi Sigorta İle Yaşadığım Mağduriyet

Hepiyi Sigortaİle Yaşadığım Mağduriyet

İbrahim
Hepiyi Sigorta İptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigortaİptal Durumundaki İade Sorunu!

Hepiyi Sigorta Arızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Hepiyi SigortaArızalı Aracıma Kurtarıcı Temin Edemedi!

Zeynel
Hepiyi Sigorta Sağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi SigortaSağlık Sigortası Mağduru!

Hepiyi Sigorta Hasar Ödemesi

Hepiyi SigortaHasar Ödemesi

Vedat
Hepiyi Sigorta Tutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Hepiyi SigortaTutarsızlığından Dolayı İki Aydır Mağdurum!

Öznur

Öne ÇıkanKonular