Muhammet sonuçtan çok memnun

HAIS (Haisturkiye.com) Hais MJ14 1100W Şerit Testere Makinesi

09 Temmuz 2024 14:45
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Çok gergin bir psikoloji yaşadım. Garantiye sıfır ürün gönderdim kondansatör patlamış dediler yaptılar ve kısa sürede elime geçti. Bunun işin teşekkür ediyorum. İnşallah bir daha arıza vermez durduk şekilde”

Hais MJ14 1100W Şerit Testere makinesi!
Daha ürün elime geldiğinde switchlerden kaynaklı çalışmama durumu yaşadı. Hadi bunu servise telefon açtım uzaktan video bağlantı şeklinde hallettiler. Daha ilk basit bir tahta kestikten sonra motoru sıkıştı. Ve daha aşırı basit bir parçada kestiğim olayda aldığım hata motoru sıkıştı. Ve servisten bir oraya bir buraya yönlendirip duruyorlar. Hiçbir şekilde tavsiye etmediğimi, alınan paranın zerresini hak etmediğini belirtmek isterim. Yasal haklarımı kullanacağım sonuna kadar. Yerli sermaye diye kendi firmalarımız kazansın dedik. Maalesef hata ettik.

Muhammet
Muhammet
20 Temmuz 2024 10:57

Cem sonuçtan hiç memnun değil

HAIS (Haisturkiye.com) Gerek Makine Gerek Teknik Servis Tamamen Pişmanlıksın Hais

16 Eylül 2024 10:15

12 Eylül 2024 22:35
Aes Servis İle İlgili Şikayetimiz
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Hais (Haisturkiye.com) Servis Sorunu Çözmedi!

27 Ekim 2025 20:25
Emin sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 14:12

Yetersiz Servis Ve Ulaşılmaz Destek