Gürmar'da Bozuk Et Hayal Kırıklığı Yarattı

04 Nisan 2024 22:36

İzmir Gürmar Yeşilyurt şubesinden 02/04/2024 tarihinde 1,5 kilo kıyma, yarım kilo dana kuşbaşı aldım ve stokta kalmadığı için İzmir Hatay şubesinden yarım kilo kuzu kavurma satın aldım. 04/04/2024 tarihinde yemek yapmak üzere kavurma etini açtığımda, mutfakta çok kötü bir koku yayıldı; resmen çürük et kokusu. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, fakat fişim olmadığı için ürünü değiştiremeyeceklerini söylediler. Bunun üzerine mağazaya gittim ve elimde fiş olmasa da Setcard mobil uygulamada alışveriş yaptığımı gösteren görseli sundum. Ancak bir özür bile dilemeden, fiş olmadan değişim yapılamayacağını ilettiler. Özellikle bu malın ayıplı olduğunu ve bu ürünü sattıkları için utanmaları gerektiğini belirtmeme rağmen, sadık bir müşteri olduğumu reyondaki görevli de teyit etse de, mağaza müdürü robot gibi 'fiş yoksa değiştiremeyiz' şeklinde hep aynı yanıtı verdi. 380 TL için sadık bir müşterisini kaybetmeye göze alan Gürmar'dan şikayetçiyim.

04 Nisan 2024 22:13

İzmir Gürmar Yeşilyurt şubesi mağazasından 01/04/2024 tarihinde 1.5 kilo kıyma yarım kilo dana kuşbaşı ve kalmadığı içinde İzmir Hatay şubesine giderek yarım kilo kuzu kavurma aldım. 02/04/2024tarinde yemek yapmak için kavurma etini açtığımda mutfağımda çok kotu bir koku yayıldı resmen çürük et kokusu hemen müşteri hizmetlerini aradım fiş olmadığı için değiştirme yapamayacaklarını söylediler. Bende mağazaya gittim ve elimde fiş olmasa da Setcard mobil uygulamada alışveriş yaptığımı gösteren görsel olduğunu ilettim. Bir özür bile dilemeden fiş yoksa değiştiremeyeceklerini ilettiler. Özellikle bu malin ayıplı olduğunu bunun bir değiştirme olmadığını bu ürünü sattıkları için utanmaları gerektiğini söylesem de sadik bir müşterileri olduğumu reyondaki görevli de iletse, magza müdürü robot gibi fiş yoksa değiştiremeyiz seklinde hep aynı yanıtı verdi. 380TL için sadık müşterisini kaybetmeye göze almış GÜRMAR'dan şikayetçiyim.

Trendyoldan Aldığım Kıyma Sağlıksız Ve İade Süreci Belirsiz

21 Ekim 2025 15:40
Trendyoldan Aldığım Kıyma Sağlıksız Ve İade Süreci Belirsiz
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürmar Manavkuyu Şubesi Kasap Sorunu

06 Nisan 2024 17:24

14 Haziran 2025 16:13

25 Mayıs 2025 16:36
Aldığım Kuzu Kavurmanın Altı Tamamen Yağ Çıktı
Hüsniye sonuçtan hiç memnun değil

Güzelyalı Gürmar Şubesi Kasap Bölümü

Hüsniye