Hüsniye sonuçtan hiç memnun değil

Güzelyalı Gürmar Şubesi Kasap Bölümü

Hüsniye
23 Kasım 2023 16:04

İzmir - Güzelyalı Gürmar Şubesi hakkında. 23.11.2023 tarihinde sabah saatlerinde Güzelyalı şubesine gittim. Kasap bölümünden alışveriş yapacaktım. Oradaki personele tablonun ön tarafındaki etten kıyma rica ettim. Personel oradan yapamam kendi önündeki sıradan yaparım orası da aynı deyince ama ben bu taraftan rica ediyorum derken benimle agresif sesle tartışmaya başladılar. Yalnız bu bir kere mahsus değil. Sürekli agresifler. Şimdiye kadar idare ettim. Ben Şunu da biliyorum. Müşteri her zaman haklı olmaz. Buradan Şunu da belirteyim. Kasadaki çalışan personeliniz saygılı ve naif kişiler. Fakat kasap bölümdeki personel her zaman tartışmaya açık. Daha sonra istediğim yerden verdiler.
Fakat tam alıp giderken halen söyleniyordu bende kıymayı iade edip kendisini bir daha buradan alışveriş yapmayacağımı söyledim oda isterseniz yapın diye yanıt verdi. Ben yıllardır Gürmar müşterisiyim. Peynir ve et ürünleriniz güvenilir olduğu için sizleri tercih ediyorum. Alışverişimi poligon şubesinden yaptım. Benim açımdan üzücü oldu. Hüsniye K*******

16 Temmuz 2023 12:53
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Gürmar Poligon Şubesi: Kasap Reyonunda Nezaketsiz Davranış Ve Yetersiz Müdür İlgisi

21 Haziran 2025 22:30
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kasap Ve Müdürün Kaba Tavırları Müşteriyi Marketten Soğuttu

26 Mayıs 2025 16:29

Gürmar'da Bozuk Et Hayal Kırıklığı Yarattı

04 Nisan 2024 22:36
Sahin sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 14:20