Media Markt Üretim Hatalı Grundig TV Satmış! 4 Yıllık Cihaz Çöp Oldu!

30 Eylül 2023 22:23
29 Eylül 2023 23:55

Grundig marka 58 gcu 8900B - SLZ000 model 146 cm 58 inch TV' yi 24Ekim 2019 tarihinde Media Markt' dan satın aldım, 25 Ekim 2019 tarihinde teslim aldım. Garanti süresi 3 yıldı, bitti. Garanti süresi biteli 1 yıl dahi dolmadan cihazımın ekranı açılmıyor. Ses var görüntü yok. Henüz 4 yıllık cihaz kullanılamaz hale geldi, TV izleyemiyorum. Mağduriyetimin sorumluları olarak Üretici Grundig ve satıcı Media Markt firmalarından şikayetçiyim. Fabrikasyon hatalı olduğu açık olan bu cihazın üreticisi ve satıcısı müteselsil sorumludur. Cihazın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini, bu hususta ivedilikle işlem yapılmasını istiyorum. Aksi halde tkhk hükümleri ve tüketici hukuku mevzuatı gereği hukuki yollara başvuracağımı bildiririm.

30 Eylül 2023 00:01

Ürün faturası ektedir

01 Ekim 2023 17:14 (Şikayetten 18 saat sonra)

02 Ekim 2023 14:18

Merhaba, konu hakkında Grundig genel müdürlüğünden arandım. Cihazın ayıpsız bir misli değişimi yahut basit arıza ise ücretsiz onarım talebimi ilettim. Talebim hususunda dönüş yapılmadığı gibi ürünün tamirinin ücretli olarak yapıldığı, ödeme yapmam gerektiği bildirildi. Yardımcı olunacak mı? Acil cevap bekliyorum

Grundig TV’de Tekrarlayan Ekran Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği!

Gurgin
14 Ekim 11:30