Mavis sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Yedek Parça Fiyatı Çok Fahiş

15 Haziran 2024 21:40
15 Haziran 2024 20:37

Aldığım Grundig filtre kahve makinesi modeli 41 12 demliği kapağı kulpla beraber olduğundan ters çevrilemiyor Dolayısıyla bulaşık makinesine yerleştirmede sorun yaşıyorum elde yıkadığım zaman da ters çeviremiyorum suyun akması ve kuruması için yamuk duruyor genellikle dik koydum ama çok leke olduğu için bu sefer hafif çevirip geri almayı düşündüm ancak devrildi ve kırıldı almak istedim Bu sefer 650 TL çok pahalı geldi açıkçası bana fiyatı hem de garanti kapsamında en az bir kere değiştirilebilir Yani o da yok Daha önce tost makinesinde da aynı şeyi yaşadım 10 katta daha dayanıklıdır diye aldığın tost makinenin plakaları daha 6 ayda çizildi yeniden vermiyorlar Garanti kapsama değil alayım desen yine astarı yüzünü geçiyor neredeyse tost makinesi fiyatına yani yerli markaların yedek parça fiyatlarının çok daha makul olması gerektiğini düşünüyorum Çünkü ben o sebeple tercih ediyorum

16 Haziran 2024 17:53 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Arçelik Yahudilik merkezli bir kuruştur, yerli değildir. Bilinçli bir kullanıcı nasıl olunmaz diye bir ders olsa kesinlikle sizin videonuza yer verirdim.

Grundig Kategorileri