Grundig TV Sinyal Yok Problemi

Ferhat
04 Ağustos 2024 21:21

Grundig 55ghu9000 TV yi 2ay önce aldım. Aldığımdan itibaren TV'de stanby durumda kalınca ya da Youtube.com'dan video izledikten sonra uyduya geçtiğimizde sinyal yok uyarısı alıyorum. Sistem üzerinden de herhangi bir güncellemede yok yardımcı olmanızı istiyorum

06 Ağustos 2024 11:33

Grundig 55ghu9000 TV yi 2 ay önce aldım. Aldığımdan itibaren TV'de stanby durumda kalınca ya da Youtube.com'dan video izledikten sonra uyduya geçtiğimizde sinyal yok uyarısı alıyorum. Servis geldi fakat bir çözüm bulamadı sadece TV sıfırlayarak gitti servis fişine "Ürün kanallar çıkmıyor şikayeti üzerine ürün kontrol edildi herhangi bir arızaya rastlanmadı tüketici ürünün normal olduğu bilgisi verildi" yazmış problemi anlatamadım. Şimdi videosunu yüklüyorum anlasınlar

05 Ağustos 2024 09:22 (Şikayetten 12 saat sonra)

Ferhat
05 Ağustos 2024 22:30

Servis geldi fakat halen aynı sıkıntı mevcut Youtube.com ya da TV standby da bekleyince bir süre sonra bu hatayı veriyor sinyal yok

Üzeyir

Ferhat bey çözebildiniz mi sorunu aynı sorun bende de var

Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
12 Ekim 2024 00:27
"İlginiz için teşekkür ederiz"
Grundig Android TV'de Sürekli Sinyal Sorunu
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Youtube.com Bağlanmama Kod 54hatası

Emrullah