Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 10:55

Grundig Türkiye (Arçelik) tarafından resmen oyuna getirildim. Askı aparatı kurulumla ücretsiz verilecek denilmesine rağmen 350 TL para alındı. Alınma sebebi gerçekten çok komik Grundig Türkiye (Arçelik) tarafından ilk kurulumda ücretsiz verilen askı aparatının uygun ve sağlam olmadığı, plastik olduğu, 65 inç televizyonlar için sıkıntı olabileceğini elindeki aparatın demir olduğunu, resmen, eşime dayatmayla sattı. Ve sattığı ürünün kutusunda en fazla 55 inç TV ler için uygun olduğu gördüm ve montaj yapan şahıs kendine sağlama almak için 65 inç TV'ler için askı aparatını önermediği söyledi. Madem para alacaktınız ben dışarıdan çok daha kaliteli daha uygun fiyata alabilirdim ayrıca çok daha sağlam bir şekilde montaj yapabilirdim. Kaç gündür hata üstüne hata. Montaj tam bir felaket (resimlerini paylaşacağım) uygun aparat takmadığı için aparat yerinden çıktı az daha televizyon düşecekti ve bunu hiçbir şekilde ispat edemeyeceğim için bütün maliyeti üstlenmek zorunda kalacaktım. Televizyonu askı aparatından çıkartıp ayaklarını takıp yere koymak zorunda kaldık. Askı aparatın iadesini istiyorum. Parayı iade edin lütfen. Hayatımda bu kadar amatör bir firma görmedim. Kaç gündür yaşadığım sıkıntılar anlatmak mümkün değil. Bana 1 haftadır yaşattığınız sıkıntıların bir karşılığı olmalı, Tüketici Mahkemesi'ne gidip hakkımı arayacağım hiç şüpheniz olmasın.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Televizyon İçin Uygun Askı Aparatı Ek Ücretle Satılıyor, Müşteri Mağdur Ediliyor

Osman
23 Nisan 16:53
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Servis Ve Müşteri Temsilcisi'nin Yaklaşımı. (Askı Aparatı)

Anıl
13 Ağustos 2024 01:49
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Smart TV Alırken Yaşadığım Sorun

Murat
03 Ağustos 2023 14:02
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 17:09
Grundig Kategorileri