Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Mutfak Robotu: Beklenmedik Arıza Ve Hayal Kırıklığı

Serpil
19 Aralık 2024 15:42

Mart ayında Grundig mutfak aletleri robot seti aldım. Parçalayıcı robotu toplam 10kez filan kullanmışımdır bugün bisküvi çekerken bir anda çekmemeye başladı. Ağır zor bir şey çeksem neyse. Bu kadar kısa sürede ürün elimde kaldı garantiye göndereceğim kullanıcı hatası diyecekler ki hiçbir şey yapmadım yeni ürün talep ediyorum. Yaz boyu da evimde değildim kullandığım toplam ay sayısı 5 aydır. Para veriyoruz. Elimizde kalıyor. Markaya güvenerek almıştım

25 Şubat 13:54

Grundig ürünü aldım. Arçelik yetkili servisi kullanıcı hatası denilerek yapıldığı denilip gönderilen ürünü tekrar yollayınca 1000 TL ücret istedi kurumsal firmalara güvenemeyeceksek ne yapmalıyız? Mutfak robotu almıştım Hb10. Garanti kapsamında olduğu halde kullanıcı hatası denilip geçildi kesinlikle ilgilenilmedi

25 Şubat 12:09

Daha önce de buraya yazmıştım buraya Mutfak robotu almıştım. Hb10 ürün. Geri dönüş olmadı tamire verdim bin tl istiyorlar yapmak için garanti kapsamında olduğu halde BES altı kes kullandığım ürün elimde kaldı tekrar bin tl vermem gerekiyor diye beni aradılar ben böyle bir şey görmedim kesinlikle ilgilenilmedi

04 Şubat 18:09

Gecen sene mart ayında aldığım ve çok az kullandigm mutfak robotum yani parçalayıcı robotum bir ay tamir surecinden sonra ilk kullanımda tekrar bozuldu Markasi Grundig çok pişmanım tamir ettik dediler ilk çalışmadı elimde kaldı yine kesinlikle bir daha almam tamir sureci de çok uğraştırıcı oldu

20 Aralık 2024 11:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Grundig Mutfak Robotu Çalışmıyor, Garantili Ve Değişim Yok!

Ayşe
08 Mart 2024 11:17
Grundig Mutfak Robotu Çalışmıyor, Garantili Ve Değişim Yok!
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arzu
29 Eylül 2023 15:48
Grundig Marka Blender Hatalı Üretim

Tuğçe
04 Ocak 2024 23:33
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
11 Eylül 2023 18:19