Grundig 9kg Gpwm 91633 7115491500 Çamaşır Makinesi

13 Ocak 2024 20:445.591

Grundig 9 kg yeni versiyon çamaşır makinesi ilk çalıştırmada kazanı aşırı derecede sallayıp makinenin hareket etmesine neden oldu ve hemen servisten gün aldım. Gelen yetkili servis, makinenin ayaklarına baktı ve kazanı biraz sallayıp itekleyerek gitti ve sorun olmadığını söyledi. Ancak makine son model olmasına rağmen çok yüksek sesle çalışıyor. Tambur ve kazanı vuruyor. Ayrıca, makineyi başlattığımda ve 2 saatlik bir program ayarladığımda, program kendi kendine 3 saate ya da 8 saate çıkıyor ya da iniyor. Gelen servis ise herhangi bir arıza olmadığını iddia ediyor. Bu durumların videoları mevcut. Makinemin tamiri yerine değiştirilmesini talep ediyorum. İlk kullanımda bu kadar sorun yaşayan bir cihazın ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum. Üstelik ben bir mühendisim ve bu konularda bilgisiz biri değilim.

14 Ocak 2024 14:52 (Şikayetten 18 saat sonra)

15 Ocak 2024 13:51

Merhaba, 15 Ocak 2024 tarihinde, saat 13. 40 ta İncirli Grundig servisi aradı eve gelmeden fabrikanın değişimi reddettiğini söyledi, ben yazışı olarak istedim mesaj olarak geleceğini söyledi. http://survey.grundig.com/Nps/ArtemisFisCiktisi/html/FisCiktisi.html?GUID=8F894482-B1D5-40E3-B420-A1A885B6005F attıkları fiş bu, makineme garanti dışı demiş. Şikayetçiyim Grundig markası servis verdiği inanlara dikkat etmeli, ben hata yapmamışım ilk yıkamada makinem garanti dışı kalamaz hiçbir açıklama yok fişte Ankara Arçelik, Grundig İncirli servisi makinemi garanti dışı saymış. Ve servisi açarken makine çalışmıyor demiş sahtekar servisiniz.

Merve
Merve
26 Ocak 2024 12:29

Merhaba ben de aynı çamaşır makinesinden aldım. Kurulum için geldiler ürünü kurup gittiler. İçine çamaşır attım yıkadım. Daha sonra kullanma kılavuzunu açtım ve ürünün içine hiç çamaşır atılmadan 15 dakika bos çalıştırıp kalibrasyon ayarı yapılması gerektiği yazıyordu ve yetkili servis kurulumda böyle bir işlem yapmadı. Sizin ürününüzün kurulumu yapıldıktan sonra 15 dakika bos çalıştırma işlemi yaptı mi kurulum yapan kişi hatırlıyor musunuz

Grundig Çamaşır Makinesi Servis Memnuniyetsizliği

Cengiz
Cengiz
19 Mart 2024 14:493.160

"Marka olmak bu markanın piyasa şartlarında tutundurulmasını sağlamak gerçekten maliyetli tüketicinin devamlılığını sağlamak için komple bir takım oyununa ihtiyaç duyulur. Müşteri hizmetlerinden tutun sahada çalışan servis personeline kadar... Müşteri hizmetlerinde beni arayıp şikayetimi dinleyip servisi yönlendiren hanımefendiye ve sonrasında gelen servis arkadaşımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim."

Figen
Figen
15 Aralık 2024 21:572.115

2022 yılında Grundig 9 kiloluk çamaşır makinesi aldım, almaz olaydım. Aldığımdan beri değişmedik parçası kalmadı. Makine...

Grundig Çamaşır Makinesi İle Uzun Yıkama Süreleri

Kenan
Kenan
16 Mart 2025 01:151.812

Grundig çamaşır makinesi aldım, 10 kg'lık modelden. 2 sene oldu ama hiç memnun değilim. Yıkamalar 3 buçuk saat sürüyor. ...

Grundig Çamaşır Makinesi İle Uzun Yıkama Süreleri

Tümünü Gör
Grundig Çamaşır Makinesi Ses Sorunu Bitmiyor, Çok Rahatsız Edici

Grundig ÇamaşırMakinesi Ses Sorunu Bitmiyor, Çok Rahatsız Edici

Reber
Grundig 10 Kg Çamaşır Makinesi Sıkıntısı!

Grundig 10 Kg ÇamaşırMakinesi Sıkıntısı!

Seda
Pişmanlık Resmen Grundig Çamaşır Makinesi

Pişmanlık ResmenGrundig Çamaşır Makinesi

Asya
Grundig Çamaşır Makinesinin Değişimi Ya Da Güncel Fiyattan Ücret İadesi!

Grundig ÇamaşırMakinesinin Değişimi Ya Da Güncel Fiyattan Ücret İadesi!

Tc Yusuf
Grundig Servis Dönüş Yapmıyor

Grundig Servis DönüşYapmıyor

İbrahim
Grundig Çamaşır Makinesi Gürültü Ve Sarsıntı Sorunu!

Grundig ÇamaşırMakinesi Gürültü Ve Sarsıntı Sorunu!

Şahin

Öne ÇıkanKonular