Dilan
04 Aralık 2024 19:35

2 Kasım Cumartesi günü Akasya AVM'deki Greyder mağazasından topuklu bir bot almıştım. Bir hafta içerisinde aldığım botun topuklarında soyulmalar oldu. Bu yüzden 18 Kasım günü Greyder mağazasına gidip mümkünse hemen iade olmasını istedim. Bu kadar para ödeyip kaliteli olarak düşündüğüm ürünün bir hafta içerisinde soyulmasından dolayı asla değişim kabul etmeyeceğimi de mağazadaki M***** Bey'e ilettim. Kendileri fabrikaya gideceğini ve oradan ne karar çıkarsa ona göre hareket edileceğini söyledi. Tamam dedim ve ürünü gönderdiler. 30 Kasım'da inceleme işlemi tamamlanmıştır diye bir mesaj aldım ve mağazaya çağrıldım. Ben de bunun üstüne müşteri temsilcisini aradım, ürünle ilgili nasıl bir sonuca varıldığını öğrenmek için. Kendisi oldukça ilgisiz bir tavırla ürününüze bir işlem yapılmadı dedi ve değişim ya da hediye çeki verileceğini söyledi. Ben de işlem yapılmamasının sebebi zaten ürünün kalitesizliğinden kaynaklı olduğu için herhangi bir şekilde değişim istemediğimi belirtmiştim dedim. Değişim yaptıktan sonra ürün aynı şekilde olacak çünkü. Kendisi biz bir şey yapamıyoruz, bu kararı mağaza veriyor dedi. İsterlerse iade alabilirler, isterlerse değişim yaparlar. Ama genellikle değişim oluyor dedi. Ben de yardımcı olamayacağını anladığım için kapattım ve 4 Aralık günü mağazaya gittim. M***** Bey ürünü değişim yapacağını söyledi. Ben de kabul etmeyeceğimi söylemiştim dedim. Kendisi fabrikadan değişim onayı gelmiş dedi. Halbuki müşteri temsilcisi biz karar vermiyoruz, mağaza karar verecek demişti. Ayrıca M***** Bey kabul etmediğim için sadece çağrı merkezini arayıp şikayet edebilirsiniz dedi. Ben zaten aradım, yardımcı olunmadı. Bunun üstüne daha üst biriyle görüşebilir miyim o zaman dediğimde sadece benimle görüşebilirsiniz, her müşteriyi sürekli üstümüzden biriyle mi görüştüreceğiz gibi saçma bir tavırla yaklaştı. Her müşteriyi değil, zaten markadan kaynaklı mağduriyet yaşanıyorsa yardımcı olmanız gerekiyor. Kendileri anlamak istemedi. Sizin ürününüz kalitesiz diye ben neden sizin mağazanızdan bir ürün daha almak zorunda bırakılıyorum? Neden benim param iade olmuyor? 1 hafta içerisinde mahvolan bir bot var. Ayrıca 3 ay, 6 ay, 10 ay geçmiş olsun, Greyder kalitesi bu mu gerçekten? 15 gün sonra mağazaya götürdüm. Asla kabul etmiyorum. Markanın hatası yüzünden ben başka bir ürün almak zorunda değilim. Mağazada herhangi bir işlem yapmadım. Tekrar söylüyorum, sizin ürününüz yüzünüzden ürün deforme oluyorsa ben başka bir ürün almak zorunda değilim. İade talep ediyorum.

Demet

23 Şubat 16:26
Yanıltıcı İade Politikası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

26 Şubat 2024 20:31
Greyder Marka Bot Mağduriyeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Greyder'den Su Geçirmez Bot Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

13 Ocak 13:46