Ahmet
02 Ocak 2024 14:15

Greydershop Top adlı siteden ayakkabı siparişimden sonra sipariş numarası gönderdiler. İletişim kurulamıyor ve bu sitenin sahte bir site olduğunu öğrendim. Siteye Instagram sayfasındaki ilandan sipariş verdim ve 546 TL ödedim. Yardım rica ediyorum. İyi günler diliyorum.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Zafer
Zafer

Bende aldım 1298 TL ürün sipariş numarası verildi anserx express diye günlerce takip ettik havalimanında diye yazıyordu dün dağıtıma çıktı diyordu takip numarasında bugün teslim edildi diyor hiçbir kargo gelmedi banka itirazı yaptım ama hâlâ bir sonuç yok.

Ayşegül
Ayşegül

Ocak ayında Greyder online sitesinden aldığım ayakkabılara 1500 TL ödedim. Fakat ne gelen ver ne de cevap veren. Site ye girilmiyor. Telefona cevap veren de yok.

Neslihan
Neslihan

Merhaba, aralık ayında orijinal sitedir diye Greyder'den ayakkabı aldım lakin ne ayakkabı geldi ne de para iadesi, hiçbir şekilde iletisim kurulamıyor, mail atıyorum merak etmeyin deniyor fakat sonuç alamıyorum.

Asuman
Asuman

Bende Aralık ayında aldım, siparişi mail yoluyla iptal ettirdim. Hesabıma para iadesi yapılacak cevabını aldım fakat hala hesabıma yatmadı.

Bulentdemirciihotmail.com
Bulentdemirciihotmail.com

Bu sahte site için kaç kişi kaldırıldık neden halen devlet büyüklerimiz bu işe çözüm bulmadılar 2100 TL gitti ne arayan var ne soran gerçek olmayan bu sitelere neden izin veriliyor halen anlamadım 😪

Lider
Lider

Aynı şekilde bende 791 TL alışveriş yaptım ürün gelmedi. Greyder firmasının bu konuyla ilgilenmesini mağduriyetimizi gidermesini istiyorum.

Ömer
Ömer

Bende aynı şekilde alışveriş yaptım. 5 gün oldu. Sipariş durumu gönderildi yazıyor. Sizde durum nedir. Kaç gün oldu

Özlem
Özlem

Ben de aynı şekilde bayan bot aldım 30 Aralık 2023 te. Hiçbir haber yok. Paramın geri iadesini istiyorum

Berçem
17 Nisan 2024 10:00
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
04 Haziran 2024 18:54