Celal sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2024 20:47
Celal'ın Teşekkür Mesajı
“Göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim. Bütün sorunlar giderildi her şey çok güzel oldu”

Gree aphro++ 18000 BTU duvar tipi inventer klima satın aldım.
Kurulum için servisi aradım. Servis yetkilileri 02.02.2024 tarihinde eve gelip kurulum yaptılar, kurulumu yaparken evde topraklama olmadığı için elektrikçi çağırmamı istedi, ben gittikten sonra işlerini alel acele bitirmeye çalışaraktan baştan savma yapıp gittiler. Onlar gittikten sonra fark ettim ki,2. El elektrik kablosu bağlamışlar, tahliye borularının birini yerden yüksekte duvara sızacak şekilde havada bırakmışlar. Dış üniteyi dış kapının açıldığında çarpılacak şekilde monte etmişler ve içeriden dışarıya giden borunun geçtiği camlı bölümü kapatmadan bırakmışlar.
Bunları fark edene kadar giderken hiçbir şey demeden hızlıca gittiler.
Bu durumu gree gibi çok güzel bir markanın servisine yakıştıramadım, yaptıkları işçilik sizleri temsil ediyor.
İvedilikle yaptıkları baştan savma işçiliğin telafi edilmesini istiyorum, iyi çalışmalar diliyorum.

04 Şubat 2024 20:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

Celal
07 Şubat 2024 17:22

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 19:13
Emre sonuçtan memnun

19 Ocak 11:26
"Gecen hafta yeni dış ünite geldi ve montajı yapıldı. Ben ekstra borular için ne kadar gaz basılacak dediğimde, 15 metreye kadar ekstra gaz basmıyoruz dediler. Ben müşteri hizmetlerinin 20 gr. Metre başı gaz basılması gerektiği mesajını okuttum, iyi o zaman den bilirsin basarız mesuliyet kabul etmeyiz dediler, bende kalsın o zaman dedim. Müşteri hizmetleri bugün arkadaşları yönlendirmiş ekstra gaz basılması için, geldiler gazi dis ünitede toplayıp (56) gr. Gaz bastılar. Gree ile bayiiler arasında bir koordinasyon ve bilgi akışı eksikliği var sanki. Bayiinin söylediği farklı görenin söylediği farklı. Gree marka olarak ürünün arkasında duruyor bunu da gördük. Süreç bu şekilde ilerledi yani biraz yorulduk ama hayırlısı olsun, ben ilk geldiklerinde hiç gaz verilmeden ekstra gazın basılmasını isterdim ama buna da şükür artık."
Montaj Hatası Ve Yetersiz Hizmet Nedeniyle Mağduriyet
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
07 Temmuz 2023 22:39