Alper sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 12:27

Geçtiğimiz ay içerisinde gön DERİ'nin Ankara Gölbaşı'nda bulunan satış mağazasına uğradım. Mağazada ihtiyacım olan Dexter tarzı ayakkabılardan bulunduğunu gördüm. Satış personeli beyefendinin, ürünlerin çok kaliteli olduğu ve "alın deneyin eğer bir sorun yaşayacak olursanız 15 gün içerisinde iade hakkınızı var" beyanı çerçevesinde iki adet Dexter tarzı ayakkabı, kampanyadan faydalanmak içinde bir adet süet ayakkabı olmak üzere 3 adet ayakkabı aldım. İlk ayakkabıyı mağazada denediğimde beğendim. Ertesi gün ayakkabıyı giyip dışarı çıktığımda yarım saat sonra ayakkabı üzerinde kat izi oluştu. Yıllardan beri bun tarz ayakkabı kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım bu tarz hiçbir ayakkabıda kat izi oluşmamıştı. Bir sonraki hafta, mağazaya tekrar uğradım. Hem giymiş olduğum ayakkabıyı hem de giymediğim diğer iki ayakkabıyı götürdüm. İz oluşan ayakkabının değiştirilmesini rica ettim. Satış personeli arkadaşımız beni mağaza sorumlusu Z**** hanım ile görüştürdü. Z**** hanıma da durumu açıklayarak, ayakkabıda kat izi oluştuğunu ve değiştirilmesini rica ettim. Z**** hanım, "bu ayakkabıyı giymişsiniz, değişim yapamayız, bu doğal deri, bu tip ayakkabılarda kat izi olması normaldir" dedi. Diğer iki ayakkabıyı iade etmek istesem de "iade kabul etmiyoruz" diyerek konuşmayı bitirdi. Şu anda birisi giyilmiş (kat izi olan) ve ikisi hiç kullanılmamış 3 ayakkabı karşımda duruyor. Büyük ihtimal diğer ayakkabıyı da yarım saat giysem aynı kat izi onda da oluşacak. Ne yapacağımı bilemedim. Durumu bu platforma iletmeye karar verdim. Kat izi olan ayakkabının fotoğrafları ektedir. Ankara'nın çok eski firmalarından olan gön DERİ'nin mağduriyetimi gidereceği düşüncesindeyim. Şikayetimi bu vesile ile iletiyorum.

14 Kasım 2023 11:10

Ayakkabı Değişim Talebim Sürekli Oyalandı, Mağdur Edildim

23 Nisan 2025 17:40
Kürşad sonuçtan hiç memnun değil

Gön Deri Israrla Aldırılan Ayakkabı Ayağımı Yaraladı, Değişim Yapılmadı!

Kürşad
27 Temmuz 2025 23:08

Kadriye
16 Eylül 2023 08:24
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
29 Nisan 2024 16:43