Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Gold İstanbul Turizm İstanbul - Nazilli Seferinde Yaşadığım Sorun

18 Temmuz 2023 02:23

Gold İstanbul 17.07.2023 Nazilli İstanbul 22:00 seferinin 35 a****6 plakalı aracının 35 numaralı koltuğuna maalesef ki bilet aldım. 35 numaralı koltuk ıslak olduğundan hostes ve şoförlerin şimdilik başka boş yere oturun ya da gazete kağıdına oturun dışında bir çözüm önerileri olmadı. Benimse talebim ücret iadesi idi. Bunun üzerine İstanbul Genel merkezi aradım. Bu numarayı bir gün önceki aynı saat güzergahta planlanmış seyahatimi otobüsün Nazilli'ye uğramayacağı benim başka bir araçla Aydına götürüleceğim için daha erken saatte garajda olmam hususunu bildirdiklerinde edinmiştim. Bu seyahatim yakınımın sağlık sorunu nedeniyle talebim üzerine bir gün sonraya aktarıldı. Ertesi günkü araç Nazilli'den hareket edecekti. Genel merkeze ilettiğim 7 numaralı koltuğa boş olduğu için oturduğumu biletimi de bu koltuk ile değiştirmelerini talebim aracın faturası kesildiği için o an yapılamadı fakat İzmir'i arayarak konunun halledileceği iletildi. Gelin görün ki İzmir'de 7 numaralı koltuk başka bir yolcuya satılmış. Ve hostes 2 şoför ve İzmir gişe sorumlusu kimsenin bir çözüm ürettiği yok. Talebim yine ücret iadesi. Gecenin 1'inde alamadığım hizmetin bedelini geri talep ederek başımın çaresine bakmaya razıyım. Fakat araç hareket ediyor. İster inersiniz ister ıslak koltukta gidersiniz isterseniz başka boş koltuğa geçersiniz gibi emri vaki bir tavır var. Sigorta koşulları gereği her yolcu adının yazılı olduğu koltukta oturmalıymış.

Otobüste şu an çoğu yolcu farklı sebeplerle başka boş koltuklarda oturuyor zaten. Hızlıca çözüm üretmekten uzak yaptığın işin sorumluluğunu almayan bir zihniyet denetleyen yaptırım uygulayan bir merci olmadığı için istediklerini yapan firma. Aracın kliması bozuk olduğu, aracın bir şeyler eksilttiği şoförlerin konuyu kendi aralarında konuşması ispatladı. Ertesi gün işe gideceğim için en uygun saatte varacak olması sebebiyle tercih etmiştim. Hastanede canımızla uğraşırken firma tarafından arandığım için direkt başka zamana aktarımı istemiştim. Bir daha asla binmem. Olan benim bir kere paramla rezil olmam olur ama siz müşteri kaybedersiniz. Oturduğum koltukta uyurken uyandırılıp sonra da çözüm bulmak için diğer yolcuları rahatsız etmemek için aşağıya inip konuşmaya çalışmak bu firma ve çalışanlarının profiline göre fazla medeni kalıyor. Şoförler ve hostesler bir de dedikodumu yapıyordu bu zihniyetten ne beklenir ki. Rahat rahat takılıyorlar karışan yok görüşen yok demek ki. Benim ağzım yandı.

14 Ağustos 2023 12:26

07 Nisan 2025 07:24

25 Ağustos 2024 15:40
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Otobüs Koltuk Düzeni Değişikliği Ve Mağdur Edici Aktarma Sorunu Yaşadım

20 Temmuz 2025 23:37