Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Göker Otomotiv (İstanbul) Yetkili Serviste Yaşanan LPG Montaj Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Mayıs 2024 23:18

Merhaba, 7.000 km'lik Egea aracıma İstanbul'daki Fiat Göker Otomotiv'de LPG taktırmak için 27.000 TL ödedim. Her şey çok güzeldi ta ki muayeneye gidene kadar. LPG borularının montajı yapılmamış ve bu yüzden muayeneden geçemedi. Fiat müşteri hizmetlerini aradım ve çözüm olarak sadece 'gelin düzeltelim' dediler. Benim can güvenliğim ve yaşadığım mağduriyet için izin almak zorunda kaldım. Yağ bakımında 700 TL indirim teklif ettiler. Bu kadar kolay mı? 'Kontrol edildi' diye imza atan kişi nasıl böyle bir hata yapabilir? Hem Tüketici Hakları'na hem de Ticaret Bakanlığı'na şikayet ettim. Fiat benim için bir pişmanlık oldu. 7.000 km'de 2 litre yağ yakmış ve üstüne LPG montajı da bu şekilde olunca tam bir hayal kırıklığı yaşadım.

goker-otomotiv-istanbul-yetkili-serviste-yasanan-lpg-montaj-sorunu-ve-musteri-magduriyeti-1.pdf

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Aracımın Yağ Filtresi İçin Yüksek Ücret Talep Edildi

21 Nisan 2025 18:43

03 Ağustos 2023 11:29
Göker Otomotiv (İstanbul) İstanbul Fiat Şikayeti
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Yetkili Servisinde Yaşanan Güven Sorunları

11 Mart 2025 13:04
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Bakım Sonrası Yağ Sorunu Ve Kronik Motor Arızası Mağduriyeti

30 Mayıs 2025 11:25