Gloss Nail Studio Mağduriyet Ve Saygısızlık

30 Nisan 2024 21:13

Pedikür, manikür ve kalıcı oje randevusu alarak saat 12:00 de orada oldum. Randevu alırken de manikürümü A**** hanımın pedikürümü ise herhangi bir kişinin yapabileceğini söylemiştim. Sağ olsun A**** hanım manikür ve kalıcı oje mi yaptı fakat benden önce randevusu olan kişi randevuya geç geldiği için benim pedikürümü yapacak kişinin işi uzun sürdü ve benim pedikür işlemim için kasa da duran ve bu zamana kadar sadece tahsilat yaptığını gördüğüm ve bildiğim kişinin pedikür işlemini yapmasını söylediler. Kırmamak adına kabul ettim fakat ojemi A**** hanım sürebilir mi dedim. Ben öyle deyince tamam o zaman pedikür işleminizi de A**** hanım yapsın diyerek işleme devam etmediler. Manikürüm bitince pedikür koltuğuna geçtim ve sizin randevunuz yok diyerek çoraplarımı çıkartmış ayağım işlem yapmaya hazırken oturduğum koltuktan apartopar kaldırıldım. Yarım yamalak Türkçeleriyle doğru iletişim kuramadıkları gibi mağduriyet yaşatmaları da cabası. Organizasyon yapamıyorsanız bu işi yapmayın. Randevusuna 1 saat geç gelmiş kişiyi kabul ederek müşteri kaybetmemeye çalışırken 1 müşteri kaybetmiş oldunuz. Doğru düzgün Türkçe konuşan biriyle bu yola devam edin ya da sadece rusça bilenleri kabul edin.

17 Ağustos 2024 22:58

Namık Kayapınar Hairdresser Memnuniyetsizliği

24 Eylül 2023 15:24
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Görseller, Kötü Hizmet Ve Yüksek Fiyat!

26 Haziran 2025 22:16

07 Nisan 2024 15:50
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba Karasapan Bayan Kuaförü Üslup Ve Hizmet Sorunu

03 Nisan 2024 17:07